Libnet.ro
UNICEF

23:15

Luptator K1 a murit dupa ce a fost injunghiat in gat in urma unei rafuieli intre clanurile de interlopi

B1 B1,
Luptator K1 a murit dupa ce a fost injunghiat in gat in urma unei rafuieli intre clanurile de interlopi

Adrian Florea 34 ani), luptatorul de K1 injunghiat in gat in urma cu o luna, in urma unei rafuieli intre clanurile de interlopi izbucnita in Galati, nu a supravietuit. Acesta a murit zilele trecute in. continuă pe B1

Luptator de K1 decedat dupa ce a fost injunghiat in gat intr-o rafuiala intre clanuri interlope, la Galati

Victima a zacut intre viata si moarte aproape o luna de zile, insa in cele din urma medicii s-au declarat invinsi. Oamenii legii se tem de eventuale noi infruntari intre gruparile interlope implicate in sangerosul incident petrecut la Galati in noaptea de 19 spre 20 august 2020.

Doi batrani din Piatra-Neamt au fost raniti in urma unei explozii produse in locuinta lor

Doi batrni din Piatra Neamt au fost raniti miercuri, intr-o explozie ce a avut loc in locuinta lor. Cele doua persoane aveau 81, respectiv 80 de ani. Explozia din locuinta celor doi soti s-a produs din.

Sportiv mort dupa ce a fost injunghiat la o lupta dintre interlopi. Ce s-a intamplat

Adrian Florea, in urma cu o luna, in Galati avea o altercatie cu unii membri ai unui clan interlop local. Evenimentul a avut loc in data de 19 spre 20 august 2020. Totul s-a petrecut in zona viaductului catre combinatul siderurgic din Galati. Sportiv mort dupa ce a fost injunghiat la o lupta dintre interlopi .

Un bucurestean a murit dupa ce a fost lovit de tramvaiul 41. Ce se intampla acum in Capitala

Vineri seara, tramvaiul 41 a lovit mortal un pieton in Bucuresti. Haos total in traficul din Capitala ! La fata locului aunt echipele de interventie. Nenorocirea a avut loc in apropierea Podului Ciurel. Bucurestean decedat dupa ce a fost lovit de tramvaiul 41 Potrivit Antena3. ro, apelul de urgenta la 112 a fost dat in jurul .

Alerta in China: Mii de persoane infectate cu o boala bacteriana in urma unei scurgeri de gaze la o fabrica biofarmaceutica

O noua boala provenita din China este pe cale de a scapa de sub control. Cateva mii de persoane din nord-vestul tarii sunt infectate cu o boala bacteriana in urma unei scurgeri de la o fabrica.

SUA: Maimulti profesori au murit dupa ce s-au infectat de coronavirus

Cadrele didactice din SUA trag un puternic semnal de alarma dupa ce maimulti profesori au murit dupa ce s-au infectat de coronavirus. Mastile nu sunt obligatorii pentru elevi, iar profesorii cer impunerea.

Un motociclist a murit, dupa ce a cazut de pe Transalpina intr-o rapa. Acesta era cetatean bulgar si avea 37 de ani

Un motociclist care a cazut joi intr-o rapa de pe DN67C-Transalpina, despre care existau informatii, potrivit unui apel la numarul unic de urgente112, ca ar fi grav ranit, a fost declarat decedat, acesta.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )