Libnet.ro
UNICEF

09:45

Sportiv mort dupa ce a fost injunghiat la o lupta dintre interlopi. Ce s-a intamplat

Playtech Playtech,
Sportiv mort dupa ce a fost injunghiat la o lupta dintre interlopi. Ce s-a intamplat

Adrian Florea, in urma cu o luna, in Galati avea o altercatie cu unii membri ai unui clan interlop local. Evenimentul a avut loc in data de 19 spre 20 august 2020. Totul s-a petrecut in zona viaductului catre combinatul siderurgic din Galati. Sportiv mort dupa ce a fost injunghiat la o lupta dintre interlopi . continuă pe Playtech

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman sunt in doliu. L-au gasit mort, dupa ce a fost atacat cu salbaticie

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman i-au emotionat pana la lacrimi pe fanii acestora din cauza vestii triste date in mediul online. Cunoscutul cuplu de actori a ramas fara un membru mult iubit al familiei, dupa ce a fost atacat cu salbaticie. Cristina Ciobanasu si Vlas Gherman, in lacrimi. Au ramas fara un membru al familiei .

Luptator K1 a murit dupa ce a fost injunghiat in gat in urma unei rafuieli intre clanurile de interlopi

Adrian Florea 34 ani), luptatorul de K1 injunghiat in gat in urma cu o luna, in urma unei rafuieli intre clanurile de interlopi izbucnita in Galati, nu a supravietuit. Acesta a murit zilele trecute in.

Luptator de K1 decedat dupa ce a fost injunghiat in gat intr-o rafuiala intre clanuri interlope, la Galati

Victima a zacut intre viata si moarte aproape o luna de zile, insa in cele din urma medicii s-au declarat invinsi. Oamenii legii se tem de eventuale noi infruntari intre gruparile interlope implicate in sangerosul incident petrecut la Galati in noaptea de 19 spre 20 august 2020.

A fost gasit unul dintre cei mai periculosi fugari romani. Politistii italieni il cautau de 18 ani

Un roman in varsta de 50 de ani,a fost prins in Romania, dupa 18 ani de cautari. Acesta esteacuzat ca a trimisfetedin Romania in Italia, pentru a se prostitua si a reusit sa nu.

COVID-19 i-a fost fatal. Unul dintre cei mai cruzi lideri din Europa, condamnat pentru crime de razboi, a murit

Mamcilo Krajisnik a murit astazi, la varsta de 75 de ani. Este un fost lider politic al sarbilor din Bosnia, condamnat pentru crimele de razboi de justitia internationala. COVID-19 i-a fost fatal fostului lider po.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )