Libnet.ro
UNICEF

10:15

Papa Francisc, pe Campia Libertatii la Blaj. Slujba de beatificare, moment sacru pentru romani- LIVE TEXT si VIDEO

Antena3 Antena3,
Papa Francisc, pe Campia Libertatii la Blaj. Slujba de beatificare, moment sacru pentru romani- LIVE TEXT si VIDEO

Papa Francisc a ajuns la Blaj, pe Campia Libertatii pentru a-i beatifica pe cei sapte episcopi martiri ai Bisericii Greco-Catolice. Update:Presedintele Iohannis si sotia sa, Carmen, au ajuns pe Campia. continuă pe Antena3

Cum au murit cei sapte episcopi greco-catolici martiri care sunt beatificati de Papa Francisc pe Campia Libertatii de la Blaj

Punctul culminant al vizitei istorice pe care Papa Francisc o realizeaza in Romania este, fara indoiala, evenimentul de pe Campia Libertatii din Blaj. Sapte episcopi greco-catolici care au murit in urma prigoanei securitatii comuniste sunt beatificati duminica, 2 iunie, de catre Suvernaul Pontif.

LIVE VIDEO Papa Francisc oficiaza slujba de beatificare a celor sapte episcopi martiri. Campia Libertatii, neincapatoare pentru pelerinii care asista

Papa Francisc oficiaza la Blaj slujba de beatificare a celor sapte episcopi greco-catolici martiri, reprezentanti ai Bisericii Romane Unite - Valeriu Traian Frentiu, Vasile Aftenie, Ioan Suciu, Tit Liviu Chinezu, Ioan Balan, Alexandru Rusu si Iuliu Hossu. La ceremonia de pe Campia Libertatii participa presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si alte personalitati politice.

Papa Francisc pleaca spre Blaj. Suveranul Pontif si-a luat la revedere de la Bucuresti - LIVE TEXT si VIDEO

Papa Francisc in Romania. Punctul culminant al manifestarilor din cadrul vizitei apostolice efectuate de catre Papa Francisc in Romania este ceremonia de beatificare a sapte episcopi greco-catolici martiri, ce va.

FOTO VIDEO Primii pelerini au ajuns pe Campia Libertatii de la Blaj. Oamenii asteapta cu emotie intalnirea cu Papa Francisc

Blajul traieste duminica, 2 iunie 2019, cel mai importantat eveniment din epoca sa moderna. Papa Francisc vine in Mica Roma pentru a beatifica sapte episcopi martiri ai Bisericii Greco-Catolice. Primii pelerini au sosit pe Campia Libertatii inca de la ora 06.

Arhivele secrete ale Vaticanului, despre viata episcopilor persecutati de comunisti ce vor fi beatificati de Papa Francisc

Papa Francisc va oficia, pe 2 iunie, la Blaj, slujba de beatificare a celor sapte episcopi greco-catolici persecutati si exterminati de regimul comunist. Este un prim pas in procesul de sanctificare a prelatilor romani. Protopopul Cristian Arinel Sabau a cercetat timp de sapte ani viata episcopilor, ocazie cu care a analizat din scoarta in scoarta toata Arhiva secreta a Vaticanului, dar si arhiva fostei Securitati.

Papa Francisc, in comunitatea de romi de la Blaj: Va cer iertare pentru momentele cand, in decursul istoriei, v-am discriminat, maltratat sau v-am privit intr-o maniera gresita (VIDEO)

Papa Francisc s-a intalnit duminica, la Blaj, cu membrii comunitatii rome. in discursul rostit in fata membrilor comunitatii din Cartierul Barbu Lautaru, Suveranul Pontif le-a cerut acestora iertare pentru.

Papa Francisc, lectie de bunatate si iubire. Moment sacru la Catedrala Mantuirii Neamului - VIDEO

PapaFrancisc la Catedrala Mantuirii Neamului. Papa Francisc a fost aplaudat de pelerini atunci cand a ajuns la Catedrala Mantuirii Neamului. PapaFrancisc la Catedrala Mantuirii Neamului. Papa Francisc.

Ultima zi a vizitei Papei Francisc in Romania: Pe Campia Libertatii de la Blaj va avea loc ceremonia de beatificare a celor 7 episcopi greco-catolici martiri

Sapte episcopi greco-catolici martiri, reprezentanti ai Bisericii Romane Unite - Valeriu Traian Frentiu, Vasile Aftenie, Ioan Suciu, Tit Liviu Chinezu, Ioan Balan, Alexandru Rusu si Iuliu Hossu - vor fi beatificati in cadrul ceremoniei care va avea loc pe Campia Libertati de la Blaj, duminica, in ultima zi a vizitei Papei Francisc in Romania.

FOTO Curatenie exemplara ramasa pe Campia Libertatii din Blaj dupa plecarea zecilor de mii de pelerini

Cei peste 80. 000 de pelerini care au umplut pana la refuz Campia Libertatii din Blaj nu au lasat in urma lor nici urma de gunoaie.

Papa Francisc, la Blaj: Cei sapte episcopi beatificati au lasat poporului roman o pretioasa mostenire pe care o putem sintetiza in doua cuvinte - libertate si milostivire

Papa Francisc a subliniat duminica, in discursul pe care l-a rostit la Blaj, ca cei sapte episcopi care au fost beatificati au lasat poporului roman o mosternire pretioasa, care poate fi rezumata in doua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )