Libnet.ro
UNICEF

01:05

Luxemburg va deveni prima tara din Uniunea Europeana care legalizeaza consumul recreativ de cannabis

Antena3 Antena3,
Luxemburg va deveni prima tara din Uniunea Europeana care legalizeaza consumul recreativ de cannabis

Luxemburgul a facut apel catre tarile vecine din Uniunea Europeana sa-si relaxeze legislatia privind drogurile, in timp ce Ministerul Sanatatii din aceasta tara a confirmat planurile de a deveni prima. continuă pe Antena3

Eurobarometru: Serbia, singura tara din Balcanii de Vest in care cetatenii au mai multa incredere in guvernul national decat in UE

Potrivit celui mai recent sondaj Eurobarometru, realizat in luna iunie a acestui an si publicat luna aceasta, Serbia este singura tara din Balcanii de Vest in care cetatenii au mai multa incredere in guvernul national 41%) decat in Uniunea Europeana 33%), scrie European Western Balkans.

Serbia, singura tara din Balcanii de Vest care are mai multa incredere in propriul guvern decat in Uniunea Europeana

Potrivit noilor date ale sondajului Eurobarometru de primavara, efectuat in luna iunie a acestui an si publicat in august, Serbia este singura tara din Balcanii de Vest ai carei cetateni au mai multa incredere in guvernul national 41%), decat in Uniunea Europeana 33%).

Eurobarometru: 60% dintre romani au o imagine buna despre Uniunea Europeana, fata de 44% media europeana

Romania se afla pe locul al doilea, la egalitate cu Portugalia, in ceea ce priveste imaginea pozitiva fata de Uniunea Europeana, potrivit unui nou sondaj Eurobarometru publicat luni. Numarul romanilor care au o imagine buna despre UE este in crestere si peste media europeana - 60%, fata de o medie de 44%.

Bulgaria primeste aproape trei milioane de euro de la Uniunea Europeana pentru a lupta impotriva epidemiei de pesta porcina africana

Bulgaria va primi de la Uniunea Europeana asistenta financiara in valoare de 2,9 milioane de euro pentru a contracara efectele epidemiei de pesta porcina africana, iar alte 11 milioane de euro sunt asteptate ca ajutor de urgenta pentru despagubiri in cazul focarelor deja eliminate de pesta porcina africana din industria de crestere a porcilor.

Eurobarometru: 60% dintre romani au o imagine pozitiva despre UE, iar 52% dintre ei au incredere in Uniunea Europeana

Mai mult de jumatate dintre romani, respectiv 60%, au o imagine pozitiva despre UE, iar 52% dintre ei au incredere in Uniunea Europeana, situandu-se astfel peste media din Uniune, releva datele Eurobarometrului de primavara 2019.

Be EU. Ce cred romanii despre Uniunea Europeana

Numarul romanilor care au o imagine pozitiva despre UE este in crestere si peste media europeana. Romania se afla pe locul 2, la egalitate cu Portugalia, in ceea ce priveste imaginea buna in legatura cu Un.

Cum a reusit o femeie sa primeasca ilegal aproape 200.000 de lei de la Uniunea Europeana. Procurorii DNA au trimis-o in judecata

Femeia a derulat un proiect finantat din fonduri europene nerambursabile, prin care si-a achizitionat un utilaj in valoare de aproape 200. 000 de lei.

O scoala din Galati va fi reabilitata cu un milion de euro. Banii vin printr-un proiect finantat de Uniunea Europeana

Lucrarile vor dura 24 de luni, insa pana la inceperea acestora mai trebuie parcurse etapele legate de atribuirea prin licitatie a contractului. in cel mai optimist scenariu, semnarea contractului de executie nu se poate face mai devreme de decembrie 2019, ceea de inseamna ca lucrarile incep in primavara lui 2020. Scoala a fost construita in perioada 1969-1970, fiind situata in cartierul Micro 14 din Galati.

Ancheta jurnalistica. Pe urmele retelei de trafic de carne vie si prostitutie din Bari, despre care se spune ca ar fi coordonata de Gheorghe Dinca

Mihai Gadea a fost in Bari, Italia, pe urmele monstrului Dinca, dupa ce un martor-cheie a dat detalii despre reteaua de trafic de carne vie si prostitutie pe care criminalul si LAngelo Bianco ar.

Politia din satul in care locuia Luiza are lacatul pe usa. Reactia liderului Europol

In mijlocul scandalului, Politia din satul in care locuia Luiza si unde a fost reclamata disparitia acesteia are lacatul pe usa dupa ora 16. Oamenii legii sunt de negasit pentru localnici. Viceprimarul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )