Libnet.ro
UNICEF

15:15

M.I.A. prezinta un fragment din noul single Y.A.L.A.!

Devorator Monden Devorator Monden,
M.I.A. prezinta un fragment din noul single Y.A.L.A.!

Acronim al frazei You Always Live Again, noua piesa a rapperitei originare din Sri Lanka serveste drept cel de-al patrulea single promotional extras de pe viitorul sau material, Matangi, care va poposi in magazine pe cinci noiembrie. Beatul puternic al piesei este cel care iese in evidenta, la fel si versurile piesei rostite verde-n fata. continuă pe Devorator Monden

HOT! Lady Gaga prezinta un fragment din piesa in colaborare cu R. Kelly Do What U Want!

Dupa ce zilele trecute ne-a starnit si mai mult interesul dupa ce a dezvaluit un fragment din trackul G. , excentrica artista pare a nu mai avea rabdare si incepe sa posteze online din ce in ce mai multe fragmente din noile sale piese. Cea mai recenta pe aceasta lista este piesa Do What U Want .

HOT! Lady Gaga prezinta un fragment din piesa G.U.Y.!

Prescurtare de la Girl Under You, aceasta piesa este unul dintre trackurile incluse pe viitorul album al cantaretei, ARTPOP, care va fi lansat pe 11 noiembrie. In urma cu doar cateva ore excentrica Gaga a postat pe contul sau de Youtube un scurt fragment din piesa G. Desi avem parte de putin peste 10 secunde .

Sean Paul si Iggy Azalea prezinta un fragment din piesa Wickedest Style!

Iggy Azalea isi continua calea spre dominatia globala acceptand sa apara ca featured artist intr-o noua piesa a jamaicanului Sean Paul, intitulata Wickedest Style. Colaborarea celor doi este inclusa in tracklistul viitorului album al artistului, Full Frequency, care va fi lansat pe patru noiembrie. Wickedest Style a fost produsa de catre Polow Da Don si .

HOT! Katy Perry prezinta noul single oficial Unconditionally!

Produsa de Dr. Luke si Cirkut, noua piesa a cantaretei americane care a fost dezvaluita in dimineata zilei de 16 octombrie reprezinta cel de-al doilea single extras de pe viitorul sau material, intitulat Prism, care va fi lansat pe 22 octombrie. Este o piesa de dragoste, diferita de Roar. Nu este saltareata. Cred ca este .

Union J au dezvaluit versiunea acustica a piesei Beethoven + un fragment din piesa Head In The Clouds!

Doua dintr-o lovitura! Simpaticii membrii Union J par a nu mai avea rabdare pana la lansarea albumului lor de debut care va avea loc pe 28 octombrie si dezvaluie noi piese pe banda rulanta. Ultimele pe lista sunt Beethoven, versiunea acustica a acestuia, si Head In The Clouds din care avem parte, deocamdata, doar de .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )