Libnet.ro
UNICEF

09:15

MACRO NEWSLETTER 10 Februarie 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MACRO NEWSLETTER 10 Februarie 2020

Productia industriala din Germania si-a accelerat puternic declinul anual in decembrie 2019, pana la 6,8%, de la 2,5% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare masive, de 3,5%, dupa un avans de 1,2% in luna anterioara. Productia din industria prelucratoare si-a accelerat scaderea anuala pana la 7,6%, de la 4% in luna precedenta, in conditiile unei scaderi lunare de 2,9%, iar productia de energie si-a temperat scaderea anuala pana la 2,5%, de la 3,6% in luna anterioara, pe fondul unei cresteri lunare de 3%. Sursa: Destatis) . continuă pe Ziarul Bursa

MACRO NEWSLETTER-07 Februarie 2020

Comenzile industriale noi din Germania si-au accelerat semnificativ declinul anual in decembrie 2019, pana la 8,7%, de la 6% in luna precedenta, pe fondul unei noi scaderi lunare neasteptate, de 2,1%, dupa un declin de 0,8% in luna anterioara.

Prognoza Meteo ANM 10 februarie 2020. Temperaturi mai ridicate si ninsori in aproape toata tara

Daca duminica temperaturile au fost scazute, la nivelul intregii tari, pentru ziua de luni ANM ne anunta precipitatii sub forma de ninsoare, iar temperaturile zilei nu vor avea grade cu plus. Prognoza Meteo ANM 10 februarie 2020 in aceasta noapte, conform prognozei ANM, vom avea parte de cer mai mult senin in cea mai mare .

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, LUNI 10 FEBRUARIE 2020. E vremea ca Fecioarele sa faca un pic de curatenie in urma petrecerii

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi LUNI 10 FEBRUARIE 2020; dupa spectaculoasa Luna plina in Leu de ieri, este vremea sa facem curatenie in urma petrecerii. Cine e mai potrivita decat Fecioara sa se ocupe de aceste detalii ? Luna e in Fecioara de azi si ne ajuta sa privim cu atentie ce lectii am invatat si sa revenim la treaba cu forte proaspete.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 10 februarie 2020. Cu forte proaspete in amor!

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 10 februarie 2020. Dupa spectaculoasa Luna plina in Leu de ieri, este vremea sa facem curatenie in urma petrecerii. Cine e mai potrivita decat Fecioara sa se ocupe de aceste detalii? Luna e in Fecioara de azi si ne ajuta sa privim cu atentie ce lectii am invatat si sa revenim la treaba cu forte proaspete.

HOROSCOP. Calauzirea Arhanghelului Mihail pentru 10 FEBRUARIE 2020. Taurii primesc reteta impotriva singuratatii

Iata pentru LUNI 10 FEBRUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

HOROSCOP RUNE 10 FEBRUARIE 2020. Berbecii trebuie sa faca, la nevoie, compromisuri

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Prognoza meteo ANM in perioada 10-23 februarie 2020. Cum va fi vremea

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat, astazi, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, respectiv pentru perioada 10-23 februarie 2020.

Horoscop 10-16 februarie 2020. Relatiile sunt puse la teste

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 10-16 februarie 2020. In aceasta saptamana avem sarbatoarea Sfantului Valentin, transformata in ziua indragostitilor sarbatorita de multa lume ca pretext de exprimare si manifestare a acestei energii minunate si fundamentale a vietii. Planetele se afla in ultima saptamana in care toate sunt in direct.

Horoscop DRAGOSTE saptamanal 10-16 februarie 2020. Gemenii dedica mai mult timp relatiei amoroase

Horoscop dragoste. Iata horoscopul de dragoate pentru saptamana 10-16 februarie 2020. In aceasta saptamana avem sarbatoarea Sfantului Valentin, transformata in ziua indragostitilor sarbatorita de multa lume ca pretext de exprimare si manifestare a acestei energii minunate si fundamentale a vietii. Planetele se afla in ultima saptamana in care toate sunt in direct.

HOROSCOP CHINEZESC saptamana 10-16 FEBRUARIE 2020. Iepurii au probleme cu oamenii care vor sa ii pacaleasca

Iata zodiacul chinezesc pentrusaptamana 10-16 FEBRUARIE 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )