Libnet.ro
UNICEF

14:00

MACRO NEWSLETTER 17 Iunie 2016

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MACRO NEWSLETTER 17 Iunie 2016

Preturile de consum din Finlanda si-au mentinut cresterea anuala la 0,3% in luna mai 2016, pe fondul unei stagnari lunare, dupa o crestere de 0,3% in luna anterioara. continuă pe Ziarul Bursa

MACRO NEWSLETTER 15 Iunie 2016

Preturile de consum din Polonia si-au temperat declinul anual in luna mai 2016, pana la 0,9%, de la 1,1% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 0,1%, dupa un avans de 0,3% in luna anterioara.

Horoscop zilnic, 17 iunie 2016. Taurii ocolesc munca grea

Horoscop zilnic, 17 iunie 2016. Nativii din Taur isi afirma calitatile fara sa depuna eforturi deosebite, in timp ce Leii sunt stresati de aparitia unor posibile conflicte.

Horoscop zilnic, 18 iunie 2016: Varsatorii au idei avangardiste cu privire la aspectele finaciare

Horoscop zilnic, 18 iunie 2016: berbecii au parte de exuberanta si pofta de viata, gemenii sunt laudati pentru rezistenta, balantele au parte de ajutor nesperat din partea rudelor, iar varsatorii au parte de afirmarea sociala mult dorita.

17 iunie in istorie: Americanii primesc Statuia Libertatii. Francezii incep sa construiasca uzina Oltcit

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 17 iunie .

Curs valutar 17 iunie. Leul, la cel mai scazut nivel din ultimii trei ani si jumatate

Cursul valutar valabil pentru vineri, 17 iunie, indica faptul ca moneda nationala a ajuns la cel mai scazut nivel in comparatie cu euro din ultimii trei ani si jumatate .

HOROSCOP 17 iunie. Gemenii vor castiga mai multi bani

Horoscop maine, 17 iunie. Gemenii vor castiga mai multi bani, iar Balantele vor avansa in cariera Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Beth Hart: Pe 17 iunie ii voi intreba pe fani ce melodii vor sa asculte

Beth Hart, cantareata ajunsa numarul 1 in top Billboard Blues, aflata in turneu mondial de promovare a ultimului sau album, Better Than Home, ii va intreba pe fanii romani ce melodii vor sa asculte la spectacolul de pe 17 iunie, de la Sala Palatului din Bucuresti. Treaba mea asta este sa fac oamenii sa se simta bina, sa asculte ceea ce vor!, spune cantareata americana. Mai mult, Beth Hart a mai precizat ca vrea sa-si planifice o vacanta in Romania, iar castelul lui Dracula este pe lista locurilor pe care vrea sa le viziteze.

Horoscop zilnic, 16 iunie 2016:Gemenii investesc multa energie in activitatile restante

Horoscop zilnic, 16 iunie 2016: Varsatorii au idei avangardiste cu privire la aspectele finaciare, Berbecii cumpara obiecte de lux, iar Gemenii investesc multa energie in activitatile restante.

Horoscop zilnic, 15 iunie 2016: Capricornii afla informatii relevante pentru planurile lor de viitor

Horoscop zilnic, 15 iunie 2016. Berbecii trebuie sa faca economii, asa ca renunta la unele placeri, in timp ce Fecioarele muncesc prea mult, iar eforturile depuse se suprapun peste starea de oboseala acumulata.

Restituirea timbrului de mediu pentru autoturisme - decizia Curtii Europene de Justitie, cauza C-586/2014 - Budisan contra Romaniei, pronuntata in data de 09 iunie 2016

Actualele taxe de mediu introduse prin OUG nr. 9/2013 privind sume achitate la inmatricularea unui autoturism sunt in contradictie cu reglementarile comunitare. Contradictia cu reglementarea comunitara este generata de faptul ca se acorda diverse scutiri si nu se aplica unitar si nu pentru ca s-ar interzice la nivelul comunitatii o astfel de taxa. Sa detaliem.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )