Libnet.ro
UNICEF

19:00

Macron nu a primit in Romania cecul in alb la care spera, in privinta muncitorilor detasati, scrie presa internationala

Adevărul Adevărul,
Macron nu a primit in Romania cecul in alb la care spera, in privinta muncitorilor detasati, scrie presa internationala

Presa internationala, in special cea franceza, atrage atentia ca presedintele francez Emmanuel Macron nu a primit in Romania sustinerea pe care o spera in privinta reformei directivei UE privind muncitorii detasati. continuă pe Adevărul

Presa internationala, despre vizita lui Macron in Romania: Nu a primit cecul in alb la care spera

Presa internationala, in special cea franceza, atrage atentia ca presedintele francez Emmanuel Macron nu a primit in Romania sustinerea pe care o spera in privinta reformei directivei UE privind muncitorii detasati.

Emmanuel Macron, primit la Cotroceni de Klaus Iohannis. Ce mesaj a postat presedintele francez pe Twitter

Emmanuel Macron si-a inceput vizita la Bucuresti, presedintele Frantei, primit la Cotroceni de Klaus si Carmen Iohannis. Macrona anuntat pe Twitter, in urma cu putin timp, ca a ajuns la.

Macron:Pentru Romania, situatia din prezent nu este ideala, unele tari profita de diferentele salariale /Sistemul actual este daunator atat pentru Romania, cat si pentru Europa

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat joi, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis ca Europa va exploda din cauza dumpingului social si fiscal, si ca sistemul actual este daunator si pentru Romania si pentru Europa.

Horatiu Pepine, despre vizita presedintelui Macron in Romania: Denuntarea mascata a consensului liberal |COMENTARIU DW

Jurnalistul Horatiu Pepine trece in revista, pentru publicatia Deustche Welle, implicatiile vizitei presedintelui francez Emmanuel Macron in Romania. Astfel, unul din subiectele aflate pe agenda lui Macron este limitarea numarului de muncitori ieftini pe santierele din Franta.

Tudose: L-am asigurat pe Emmanuel Macron ca Romania este pregatita, mai ales in contextul preluarii presedintiei UE in 2019

Premierul Mihai Tudose l-a asigurat pe presedintele Frantei, Emmanuel Macron, ca Romania este pregatita, mai ales in contextul preluarii presedintiei Consiliului UE in 2019, sa contribuie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )