Libnet.ro
UNICEF

00:07

Macron saluta caderea califatului SI in Siria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Macron saluta caderea califatului SI in Siria

Presedintele francez Emmanuel Macron a salutat, astazi, caderea califatului autoproclamat de gruparea jihadista Statul Islamic SI) si a apreciat ca un pericol major la adresa tarii noastre a fost eliminat, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Macron saluta caderea califatului SI in Siria si avertizeaza ca amenintarea inca ramane

Presedintele francez Emmanuel Macron a salutat sambata caderea califatului autoproclamat de gruparea jihadista Statul Islamic SI) si a apreciat ca un pericol major la adresa tarii noastre a fost eliminat, relateaza AFP.

Trump saluta sfarsitul califatului Statului Islamic: Vom ramane vigilenti pana cand organizatia va fi invinsa, oriunde ar fi

Presedintele american Donald Trump si-a exprimat satisfactia sambata pentru sfarsitul califatului gruparii jihadiste Statul Islamic, promitand ca SUA vor ramane vigilente fata de principala organizatie jihadista in lume, potrivit Agerpres.

Trump saluta sfarsitul califatului Statului Islamic

Donald Trump a salutat sambata seara sfarsitul califatului Statului Islamic SI), in urma anuntului Fortelor Democratice Siriene FDS) cu privire la recucerirea in toralitate a Siriei, relateaza AFP si Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )