Libnet.ro
UNICEF

06:30

Madalina Caia, din nou aur si campioana nationala la lupte

Adevărul Adevărul,
Madalina Caia, din nou aur si campioana nationala la lupte

In cadrul Campionatului National de Lupte, desfasurat in municipiulTargu-Mures, brasoveanca Madalina Caia, legitimata la CSTara Barsei 2011 club patronat de Consiliul Judetean Brasov) AS Vointa Teliu, a reusit sa castige medalia de aur si titlul de campioana nationala in cadrul categoriei 59 kg. continuă pe Adevărul

Iubita lui Tudor Chirila este din nou insarcinata

Tudor Chirila va fi din nou tata. Iubita lui, Iulia Mazgan, este din nou insarcinata. Deja in sase luni, se pare, dupa cum se poate observa in fotografiile realizate la o premiera de film.

Anamaria Prodan, din nou la medicul estetician

A slabit foarte mult si este extrem de incantata de felul cum arata. Dar acest lucru nu o impiedica pe Anamaria Prodan sa ia din nou cu asalt.

Oana Roman trebuie sa se opereze din nou

Oana Roman trebuie sa se opereze din nou dupa ce a fost supusa mai multor interventii la abdomen cauzate de complicatiile dupa nasterea prin cezariana. Iata prin ce chinuri trece vedeta, avand inca dureri la cativa ani de la respectivele operatii.

Statul roman, din nou proprietar pe casa sotilor Iohannis: Cererea privind radierea din cartea funciara a imobilului a fost inregistrata joi la Oficiul de Cadastru

Casa din centrul Sibiului detinuta de sotii Iohannis a ajuns din nou in proprietatea statului, in contextul in care Oficiul de Cadastru a inregistrat azi cererea Administratiei Finantelor.

Tudor Chirila va fi din nou tata!

Tudor Chirila va fi din nou tata! Artistul va deveni tatic pentru a doua oara, la numai un an si jumatate de la nasterea fiului sau. Jurnalistii OK Magazine sustin ca iubita artistului este insarcinata pentru a doua oara, urmand sa aduca pe lume al doilea copil in toamna acestui an.

Tudor Chirila se pregateste sa devina din nou tata

La un an si jumatate dupa ce a devenit tata, Tudor Chirila se pregateste din nou sa schimbe scutece.

Migranti: Nu se pune problema sa se intample din nou in 2016 ce s-a petrecut in 2015 (Francois Hollande)

Presedintele francez, Francois Hollande, a subliniat, intr-un interviu care urma sa apara in editia de miercuri a cotidianului german Bild, ca nu se pune problema sa se intample din nou in 2016 ce s-a petrecut in 2015 in fata afluxului de refugiati in Europa, potrivit AF, relateaza Agerpres.

Minerii vin din nou in Bucuresti

Membrii Federatiei Nationale de Mine din Energie pleaca luni, 11 aprilie, intr-un mars de 320 de kilometri, de la Targu Jiu pana la Bucuresti, protestand fata de situatia Complexului Energetic Oltenia si a sistemului energetic, in general, se arata intr-un comunicat al Federatiei citat de Agerpres.

Volumul derivatelor, din nou in coborare

Dupa volumul bun consemnat in prima sedinta din aprilie, participantii de pe piata Sibex au redevenit pasivi in prima parte a sesiunii de la debutul saptamanii in curs.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )