Libnet.ro
UNICEF

08:15

Madalina Ghenea a stralucit pe covorul rosu de la Cannes, intr-o rochie spectaculoasa creata de romanca Cristina Savulescu

B1 B1,
Madalina Ghenea a stralucit pe covorul rosu de la Cannes, intr-o rochie spectaculoasa creata de romanca Cristina Savulescu

Madalina Ghenea a stralucit pe covorul rosu de la Cannes, intr-o rochie spectaculoasa creata de romanca Cristina Savulescu. Bruneta a reusit sa intoarca toate privirile celor din jur, scrie Libertatea. intr. continuă pe B1

Alexandra Dinu, pe covorul rosu de la Cannes la premiera filmului lui Woody Allen

Alexandra Dinu a stralucit zilele trecute pe covorul rosu al Festivalul International de Film de la Cannes, acolo unde a participat la premiera peliculei Irrational Man, regizata de Woody Allen.

Cannes 2015: Madalina Ghenea, in ie si rochie sirena cu perle si pene!

Madalina Ghenea a avut doua aparitii surprinzatoare la Festivalul de Film de la Cannes. Actrita de origine romana a purtat, mai intai, o rochie de tip sirena, cu aplicatii de cristale, perle si pene, pentru ca in alta zi sa ajunga pe covorul rosu purtand pantaloni negri trei sferturi si o ie traditionala romaneasca.

Madalina Ghenea a facut furori la Cannes, la premiera celui mai nou film in care apare

Madalina Ghenea a facut furori la Cannes, la premiera celui mai nou film in care apare, La Giovinezza, de Paolo Sorrentino. Romanca a pasit pe covorul rosu alaturi de trei monstri sacri ai.

Cannes 2015: Actrita Madalina Ghenea, REPLICA ACIDA la comentariile pe care le-a primit la Festival

Actrita romanca Madalina Ghenea a avut o replica acida la comentariile pe care le-a primit la Festivalul de Film de la Cannes, care s-au concentrat in jurul posteriorului ei, dupa ce a aparut nud in afisului de promovare a filmului Youth/ Tineretea.

Madalina Ghenea, in centrul atentiei la Cannes datorita posteriorului: Cred ca fac o treaba foarte buna la auditii, iar acolo nu-mi arat fundul

Top modelul roman Madalina Ghenea, in varsta de 26 de ani, a fost prezenta la Festivalul de Film de Cannes pentru promovarea celui mai nou film al sau, Youth/ Tineretea, al carui afis, ce o infatiseaza nud, a atras numeroase comentarii.

Madalina Ghenea a dat lovitura la Hollywood! Iata in ce filme va juca!

Dupa ce a aparut goala pe afisul filmului Youth/La Giovinezza, intrat in competitia de la Cannes anul acesta, Madalina Ghenea dezvaluie ca pregateste inca trei proiecte importante in domeniul cinematografic. Unde? Tocmai la Hollywood! .

Cannes 2015: Romance irezistibile pe covorul rosu

Nu degeaba se spune ca Romania este una dintre tarile in care se nasc femei care pot concura la titlul de cele mai frumoase din lume. Au dovedit-o Catrinel Menghia si Alexandra Dinu pe covorul rosu de la Cannes.

Festivalul de la Cannes: Organizatorii admit un moment de zel la cerinta de a purta tocuri inalte pe covorul rosu

A fost poate un mic moment de zel la o proiectie, a recunoscut Thierry Fremaux, selectionerul de filme la Festivalul de la Cannes, dupa ce ziua de marti a fost marcata de o polemica legata de cerinta de a purta tocuri inalte pe covorul rosu, scrie AFP.

Eva Longoria sfideaza regulile de la Cannes. Ce a facut actrita pe covorul rosu

Actritele Eva Longoria si Aishwarya Rai si-au facut un selfie pe covorul rosu de la Cannes, desi acest tip de fotografie a fost interzis la festival.

FOTO.Cannes 2015: Ce tinute spectaculoase au ales vedetele pe covorul rosu

La premierele filmelor Mad Max: Fury Road, Standing Tall, Il Racconto dei Racconti si Irrational Man, vedetele au defilat,pe covorul rosu de la Cannes, in tinute semnate de Givenchy, Armani, Gucci, Chrisitan Dior si Alexander McQueen, potrivit hollywoodreporter. com.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )