Libnet.ro
UNICEF

11:45

Madalina Mezei, fosta sefa a Tarom, audiata de procurorii DNA timp de patru ore. Ce a declarat la finalul audierilor

Antena3 Antena3,
Madalina Mezei, fosta sefa a Tarom, audiata de procurorii DNA timp de patru ore. Ce a declarat la finalul audierilor

DNA incepe astazi audierile in scandalul Tarom, acel dosar in care directorul demis al companiei de stat Madalina Mezei il acuza pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, ca i-ar fi cerut sa tina la sol mai. continuă pe Antena3

Madalina Mezei, fosta sefa a Tarom, audiata de procurorii DIICOT timp de patru ore. Ce a declarat la finalul audierilor

DNA incepe astazi audierile in scandalul Tarom, acel dosar in care directorul demis al companiei de stat Madalina Mezei il acuza pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, ca i-ar fi cerut sa tina la sol mai.

DNA incepe audierile in scandalul Tarom. Madalina Mezei, fosta sefa a companiei, da explicatii in fata procurorilor

DNA incepe astazi audierile in scandalul Tarom, acel dosar in care directorul demis al companiei de stat Madalina Mezei il acuza pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, ca i-ar fi cerut sa tina la sol mai.

VIDEO Scandalul retinerii avioanelor la sol in ziua motiunii. Fosta sefa a Tarom, audiata 4 ore la DNA

Directoarea demisa a Tarom, Madalina Mezei, a fost audiata luni la DNA timp de aproximativ patru ore, dupa ce l-a acuzat pe Razvan Cuc ca i-a cerut sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura. La iesire, ea a spus ca a spus totul autoritatilor si ca are incredere in justitie.

Madalina Mezei, fost director TAROM, a venit la DNA dupa acuzatiile aduse lui Razvan Cuc: Sunt convinsa ca adevarul va iesi la iveala UPDATE

Madalina Mezei, fost director TAROM, a venit luni la sediul DNA pentru audieri in calitate de martor, dupa ce l-a acuzat pe Razvan Cuc ca i-a cerut sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura. Sunt convinsa ca adevarul va iesi la iveala, a spus fosta sefa a companiei, potrivit Mediafax.

Fosta sefa TAROM face noi dezvaluiri: Cuc mi-a cerut sa intarzii avioanele mai mult de cinci ore. A venit acasa la mine sa faca presiuni. De ce nu s-a dus la DNA

Madalina Mezei, fosta sefa TAROM, a declarat, la Digi 24, ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-a cerut sa retina la sol avioanele cinci ore in ziua motiunii de cenzura. Scopul? Cativa senatori si deputati sa nu mai poata fi prezenti la vot. Miza era uriasa: guvernarea. in cazul in care Cuc si-ar fi dus planul pana la capat, motiunea de cenzura, adoptata cu doar cinci voturi peste limita majoritatii, putea pica.

Ce a declarat Madalina Mezei, fostul director TAROM, in fata procurorilor DNA. Dezvaluirile care-l ingroapa pe Razvan Cuc

Madalina Mezei a trecut la DIICOT pentru declaratii in cazul anularii zborurilor in ziua motiunii de cenzura. Fosta sefa TAROM a stat nu mai putin de patru ore de vorba cu procurorii. Ce a sustinut aceasta in legatura cu cerinta lui Razvan Cuc? Ce a declarat fosta sefa TAROM la DIICOT? Madalina Mezei a declarat .

Audieri in cazul TAROM: Madalina Mezei, fosta directoare a companiei, s-a prezentat la DNA dupa ce ministrul Razvan Cuc i-ar fi cerut sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura (VIDEO)

UPDATE: Madalina Mezei a ajuns la sediul DNA, luni, in jurul orei 10. incep audierile in cazul Tarom. Fostul director al companiei aeriene, Madalina Mezei, este asteptata luni dimineata la sediul Dire.

Paleologu: Faptul ca un om ca Razvan Cuc a ajuns ministru spune mult despre tirania incompetentei in Romania. La toate nivelurile sunt numiti impostori, nulitati, hotomani (VIDEO)

Scandalul dintre Razvan Cuc, ministrul demis al Transporturilor, si Madalina Mezei, fosta sefa TAROM, e de un mahalagism extrem, este de parere Theodor Paleologu. Faptul ca un om ca Razvan Cuc a ajuns ministru.

Scandalul retinerii avioanelor la sol: Cuc o ameninta cu plangere penala pe fosta sefa a Tarom

Ministrul demis al Transporturilor Razvan Cuc o ameninta pe fosta sefa a Tarom Madalina Mezei ca ar putea formula plangere penala impotriva sa, pentru inducerea in eroare a organelor judiciare. Mezei a fost audiata luni la DNA, dupa ce a acuzat ca ministrul Transporturilor i-a cerut retinerea avioanelor la sol in ziua motiunii de cenzura.

Fosta sefa TAROM confirma ca este martor intr-un dosar DNA legat de Ministerul Transporturilor. Mezei: Ministrul Cuc a vrut sa sabotam cinci curse interne pentru ca mai multi parlamentari sa nu ajunga la votul motiunii

Madalina Mezei, fostul director general TAROM, a confirmat ca are calitatea de martor intr-un dosar de abuz in serviciu, in care este implicat si Ministerul Transporturilor, la Directia Nationala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )