Libnet.ro
UNICEF

01:05

Madonna socheaza din nou o lume intreaga. Cantareata are un iubit mai tanar cu 35 de ani

Playtech Playtech,
Madonna socheaza din nou o lume intreaga. Cantareata are un iubit mai tanar cu 35 de ani

Madonna uimeste din nou! Cunoscuta cantareata iubeste un tinerel cu 35 de ani mai mic decat aceasta. Cine este baiatul care i-a furat inima si cum arata impreuna? Ipostazele cu amorezii spun totul. Madonna se iubeste un un barbat mai tanar cu 35 de ani decat ea Madonna intrece din nou toate asteptarile. Daca multe . continuă pe Playtech

Vrea sa o antreneze pe Simona Halep, dupa ce a invins cancerul. Cine este sportiva care a impresionat o lume intreaga

O fosta tenismena italiana dezvaluie ca a invins lupta cu cancerul si ar dori sa reintre pe teren. Nu oricum, ci in calitate de antrenor. Francesca Schiavone, o cunoscuta tenismena de origine italiana a marturisit in urma cu cateva zile ca in ultimele sapte luni s-a luptat cu una din cele mai raspandite boli si .

Ce a postat Cristina Spatar pe internet, dupa ce fostul ei sot a devenit tata din nou

Fostul sot al Cristinei Spatar a devenit tata din nou, in acest fel, fiind o perioada foarte fericita pentru cuplul care isi va boteza copilul cu numele de Carol-Ayan. Ce a postat Cristina Spatar pe internet, dupa ce fostul ei sot a devenit tata din nou Cristina Spatar este acum o femeie de afaceri, mama .

Fostul sot al Cristinei Spatar a devenit din nou tata. Prima fotografie cu micutul Carol-Ayan

Larisa Ionescu este cea mai noua mamica din showbiz-ul autohton, dupa ce tanara a nascut, facand publica si prima imagine cu bebelusul ei. Fostul sot al Cristinei Spatar a devenit tata din nou, in acest fel, fiind o perioada foarte fericita pentru cuplul care isi va boteza copilul cu numele de Carol-Ayan. Mai mult, momentul .

Iulia Albu o desfiinteaza din nou pe Andreea Balan, din punct de vedere vestimentar. Sunt daramata!

Iulia Albu a postat astazi cel mai recent episod al productiei sale La cafea cu Iulia Albu. Episodul cu numarul 5, din cadrul vloggului ei pe care il promoveaza pe YouTube vizeaza, ca de fiecare data tinutele mai multor vedete din Romania si nu numai. De aceasta data, cele 23 de minute care fac parte .

Nicolae Ceausescu, la un pas sa fie pus din nou in fruntea tarii, cu cateva ore inainte de executie. Ce s-a intamplat

La 30 de ani de la Revolutia Romana, inca mai ies la iveala secrete cutremuratoare despre planurile celor care se pregateau sa preia puterea in decembrie 1989. Colonelul Ionel Boeru, cel care a fost comandantul plutonului care i-a executat pe Nicolae si Elena Ceausescu, a marturisit ca dictatorul a fost la un pas sa fie .

Mama Luizei Melencu, din nou la DIICOT: Fata mea traieste. Sustin cu tarie ca nu a trecut prin casa lui Dinca

Mama Luizei Melencu, adolescenta care a disparut in luna aprilie dupa ce a fost luata la ocazie de presupusul ei criminal Gheorghe Dinca, merge vineri din nou la DIICOT pentru a studia dosarele anchetei de la Caracal.

Alegerea primarilor in doua tururi, din nou tergiversata de PSD: Deputatul PNL Paul Dobre: Dupa 6 luni de cand le-am cerut sa trimita legea, de abia acum au catadicsit

Luni dimineata Birourile Permanente Reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au votat ca toate proiectele de lege din Parlament care se refera la sistemul de alegeri sa mearga la Comisia Speciala pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )