Libnet.ro
UNICEF

09:15

MADR vrea sa acceseze 150 de milioane de euro pentru ferme

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MADR vrea sa acceseze 150 de milioane de euro pentru ferme

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a anuntat, ieri, ca in luna mai ar urma sa fie accesate primele fonduri europene din perioada 2014-2020 pentru proiecte de investitii in ferme, in valoare totala de 150 de milioane de euro, conform Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul va cheltui aproape 150 milioane lei pentru europarlamentare, cu 50% mai mult decat in 2009

Guvernul va cheltui 148,7 milioane lei pentru organizarea alegerilor pentru Parlamentul European din acest an, cu aproape 50% mai mult decat in urma cu cinci ani. Marian Muhulet, vicepresedinte al Autoritatii.

Victor Ponta, la Chisinau: Romania va transfera in conturile Republicii Moldova 20 milioane euro pentru dezvoltarea infrastructurii prescolare

PremierulVictor Ponta a declarat, vineri, la Chisinau, ca Romania a pregatit 20. 000 euro, bani pe care ii va transfera in conturile Republicii Moldova pentru dezvoltarea infrastructurii prescolare. Moldov.

Ministerul Agriculturii vrea sa acceseze fonduri europene de 150 de milioane de euro pentru ferme. Cei care se asociaza vor beneficia de subventii mai mari

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a anuntat ca in luna mai ar urma sa fie accesate primele fonduri europene din perioada 2014-2020 pentru proiecte de investitii in ferme, fiind vorba despre o suma de 150 de milioane de euro, scrie Mediafax.

Romgaz vinde electricitate de 24 milioane euro

Producatorul de gaze si electricitate Romgaz Medias vrea sa vanda energie electrica in valoare de 106,96 milioane de lei 24 milioane euro) pe bursa de profil OPCOM.

20 de milioane de euro pentru educatia din Republica Moldova

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea a discutat, vineri, in Chisinau, cu omologul moldovean al domniei sale, Marcel Raducan, despre implementarea Programului de asistenta tehnica si financiara, ce prevede un ajutor nerambursabil de 100 de milioane de euro din partea tarii noastre pentru Republica Moldova, in vederea unor investitii in infrastructura educationala, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Chisinau. Ponta: Romania a pregatit 20 de milioane de euro pentru dezvoltarea ...

Victor Ponta a declarat, vineri, la Chisinau, ca Romania a pregatit 20 de milioane de euro, bani pe care ii va transfera in conturile Republicii Moldova pentru dezvoltarea infrastructurii prescolare. , informeaza B1TV. Moldova are nevoie de sprijin moral, intentii frumoase, dar mai ales de lucruri concrete. Romania are dorinta si obligatia de a face mai mult si mai repede decat Uniunea Europeana pentru ca Moldova sa se integreze in ceea ce inseamna reguli, standarde ale UE, a declarat .

Gigi Becali intentioneaza sa doneze 500.000 euro pentru a ridica o manastire in locul unde a avut loc accidentul din Apuseni

Din inchisoare, Gigi Becali se gandeste la victimele accidentului din Apuseni. Latifundiarul vrea sa doneze jumatate de milion de euro pentru a ridica o manastire chiar in locul in care a cazut avionul, scriu.

Lichiditate de peste 2,8 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 13 milioane lei peste 2,8 milioane euro).

Lichiditate de peste 1,7 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproape 8 milioane lei peste 1,7 milioane euro).

BERD a acordat un credit de 5 milioane euro grupului spaniol Roquet

BERD a acordat un imprumut de cinci milioane euro producatorului de spaniol de componente hidraulice Grupo Industrial Roquet pentru constructia unei fabrici in Romania, langa Ploiesti, a anuntat banca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )