Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE: 134 de romani care au fost blocati pe aeroportul din Istanbul au ajuns la Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAE: 134 de romani care au fost blocati pe aeroportul din Istanbul au ajuns la Bucuresti

ACTUALIZARE 22:28 Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza, intr-un comunicat de presa, ca primul grup de 134 de cetateni romani, blocati pe aeroportul din Istanbul din cauza situatiei din Turcia, a revenit in siguranta la Bucuresti cu zborul regulat RO264, operat de compania TAROM, la ora 21:20. *ACTUALIZARE 21:27 MAE recomanda evitarea deplasarilor care nu sunt necesare *ACTUALIZARE 21:22 Cursa TAROM RO 264 a decolat de pe Ataturk si aduce in tara 134 de pasageri *ACTUALIZARE 17:27 MAE: Zbor umanitar TAROM, pentru repatrierea romanilor din Istanbul, in aceasta noapte *ACTUALIZARE 16:05 Peste 100 de romani vor fi repatriati din Istanbul cu o cursa TAROM, in aceasta seara *ACTUALIZARE 14:20 Turkish Airlines a anulat cursa Ataturk-Otopeni, care urma sa aterizeze la Bucuresti la ora 20. 10 *ACTUALIZARE 14:08 Lazar Comanescu: Pe aeroportul din Istanbul se afla in jur de 200 de romani *ACTUALIZARE 12:24 MAE: Traficul prin toate punctele de control ale frontierei turco-bulgare a fost redeschis *ACTUALIZARE 11:27 TUI TravelCenter: Zborurile catre Antalya si Bodrum se vor desfasura conform programului *ACTUALIZARE 11:20 TAROM ia in calcul anularea zborului de la 16:25 catre aeroportul Ataturk din Istanbul *ACTUALIZARE 11:14 MAE: Doua puncte de adunare/informare au fost stabilite pe Aeroportul Ataturk pentru cetatenii romani *ACTUALIZARE 10:40 ANAT: Zborurile se desfasoara normal *ACTUALIZARE 10:10 Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca, pana in prezent, nu se inregistreaza victime sau raniti in randul cetatenilor romani aflati in Turcia, ca urmare a tentativei de lovitura de stat care a avut loc in aceasta tara, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Lazar Comanescu: Sunt circa 200 de romani blocati pe aeroportul din Istanbul. Toti vor fi adusi acasa

Ministrul Afacerilor Externe, Lazar Comanescu, a declarat sambata, la Digi 24, ca aproximativ 200 de romani sunt pe aeroportul din Istanbul si a amintit ca MAE a creat o celula de criza, in.

Director al companiei NBC Universal a fost retinut pe aeroportul din Moscova. Barbatul are interzis pe viata in Rusia

Jeff Shell, presedintele departamentului Filmed Entertainment al companiei NBC Universal, a fost retinut timp de cateva ore pe aeroportul din Moscova, dupa care a fost imbarcat pentru un zbor cu.

Toate zborurile din Bucuresti spre Istanbul, anulate: Sute de romani care vor sa plece spre Turcia, la coada pe aeroportul Otopeni (VIDEO)

Sute de romani au ramas blocati in Turcia in urma revoltei impotriva presedintelui Recep Erdogan. Toate zborurile din Istanbul au fost blocate. De asemenea, sase zboruri din si catre.

Ministrul Lazar Comanescu: Sunt aproximativ 200 de romani pe aeroportul din Istanbul

Ministrul Afacerilor Externe, Lazar Comanescu, a declarat sambata, la Digi 24, ca aproximativ 200 de romani sunt pe aeroportul din Istanbul si a amintit ca MAE a creat o celula de criza, in.

FOTO + VIDEO. MAE: Trei romani, aflati la Nisa, in timpul atacului terorist, nu au fost localizati

Trei romani care se aflau la Nisa, la momentul producerii atacului de joi seara, soldat cu 84 de morti si 202 raniti, nu au fost inca localizati, a precizat Ministerul Afacerilor Externe MAE).

MAE: O familie de romani care se afla joi in zona Nisa nu a fost localizata; minorul s-ar putea afla intr-un spital

MAE transmite ca situatia unei familii cu un copil minor, care s-ar fi aflat joi in timpul atacului in zona Nisa, nu este clara, ei nefiind localizati, existand informatia cu privire la un copil care se afla internat intr-un spital pediatric din Nisa,.

Aeroportul din Nisa, evacuat de urgenta. A fost identificat un sac suspect lasat nesupravegheat. Trupele au reusit sa-l detoneze (FOTO+VIDEO)

UPDATE: Trupele speciale au detonat pachetul suspect. Aeroportul din Nisa a fost evacuat vineri imediat dupa ce a fost identificat un sac suspect lasat nesupravegheat. Politistii si trupele se.

Alerta cu bomba pe Aeroportul din Nisa

Aeroportul din Nisa a fost evacuat vineri, in urma unei alerte cu bomba, insa pasagerilor li se permitea sa se intoarca pe aeroport si sa isi ia bagajele, scrie The Associated Press.

FOTO + VIDEO. Aeroportul din Nisa, evacuat

Aeroportul din Nisa este evacuat, vineri, din cauza unui bagaj nesupravegheat, relateaza RT.

Atacul terorist de la Nisa. MAE anunta: Doi romani au fost raniti

31: Doi romani care traiesc in Franta au fost raniti si sunt internati intr-un spital din Nisa, a precizat ministrul Afacerilor Externe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )