Libnet.ro
UNICEF

19:30

MAE: 156 de cetateni romani, repatriati din Italia in contextul restrictiilor impuse din cauza Covid-19

B1 B1,
MAE: 156 de cetateni romani, repatriati din Italia in contextul restrictiilor impuse din cauza Covid-19

Ministerul Afacerilor Externe anunta, joi, revenirea in tara a 156 de cetateni romani din Italia. Repatrierea acestora vine in continuarea demersurilor intreprinse pentru facilitarea revenirii in tara a. continuă pe B1

156 de cetateni romani au revenit din Italia, cu o cursa TAROM

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca 156 de romani din Italia au revenit in siguranta in tara, cu o cursa speciala TAROM. De asemenea, cu aceeasi cursa aeriana, pe ruta Bucuresti - Roma, a fost facilitata si repatrierea pentru 132 cetateni italieni care se aflau pe teritoriul Romaniei.

156 de romani au revenit din Italia, cu o cursa TAROM

156 de romani din Italia au revenit joi in tara, cu o cursa speciala TAROM. De asemenea, cu aceeasi cursa aeriana, pe ruta Bucuresti - Roma, a fost facilitata si repatrierea pentru 132 cetateni italieni care se aflau pe teritoriul Romaniei.

MAE a anuntat repatrierea a 306 cetateni romani, care lucrau pe vase de croaziera din America

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta revenirea in tara a 306 cetateni romani de pe vasele de croaziera din America de Nord, prin Croatia, care au fost blocati in strainatate din cauza restrictiilor impuse in contextul pandemiei.

Bisericile ortodoxe romane din Italia au fost deschise credinciosilor dupa semnarea unui protocol cu Guvernul de la Roma

Episcopia Ortodoxa Romana a Italiei a semnat in aceasta saptamana la sediul Guvernului Italian Palazzo Chigi) un protocol privind redeschiderea lacasurilor de cult ortodoxe in Italia. Protocolul are ca.

O romanca din Italia si-a abuzat fiul de sase ani, impreuna cu concubinul sau, timp de luni de zile

O romanca de 29 de ani, care locuieste in Italia, si-a abuzat fiul de sase ani timp de luni de zile.

Bilantul negru din Italia a ajuns la 32.330 de morti. in total, 227.364 de cazuri de coronavirus

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 32. 330 de morti in Italia, cu 161 de decese produse in ultimele 24 de ore, iar numarul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus a depasit 227.

Vesti proaste din Italia. Dupa doua saptamani de relaxare, a crescut iar numarul infectatilor

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 32. 169 de morti in Italia, cu 162 de decese produse in ultimele 24 de ore, iar numarul total al persoanelor infectate se apropie de 227.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )