Libnet.ro
UNICEF

12:45

MAE: Alti 365 de cetateni romani aflati temporar in Italia au revenit in tara cu doua aeronave

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAE: Alti 365 de cetateni romani aflati temporar in Italia au revenit in tara cu doua aeronave

Alti 365 de cetateni romani care se aflau temporar in Italia si care nu mai aveau posibilitati reale de a ramane in acea tara au fost repatriati cu doua curse aeriene tip charter, anunta Ministerul Afacerilor Externe MAE). continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Afacerilor Externe: 365 de cetateni romani aflati cu titlu temporar in Italia au revenit in tara

Un numar de 365 de cetateni romani aflati cu titlu temporar in Italia au revenit in tara in cursul serii de vineri, acestia fiind repatriati din Venetia, cu doua curse aeriene, tip charter, operate de o companie privata, informeaza sambata MAE.

MAE: 190 de cetateni romani adusi miercuri seara in tara de la Roma

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca in aceasta seara, 25 martie, au fost adusi in tara 190 de cetateni romani, de la Roma, in contextul crizei de coronavirus.

365 de romani cu titlu temporar in Italia s-au intors in tara

Un numar de 365 de cetateni romani aflati cu titlu temporar in Italia au revenit in tara in cursul s.

MAE: 365 de romani, repatriati din Italia. Este vorba despre lucratori sezonieri, fara nicio posibilitate de a ramine in peninsula

Alti 365 de cetateni romani care se aflau temporar in Italia si care nu mai aveau posibilitati reale de a ramane in acea tara au fost repatriati cu doua curse aeriene tip charter, anunta Ministerul Afacerilor Externe MAE).

MAE: 190 de cetateni romani au revenit joi seara in tara, din Italia, cu un avion al Tarom

Ministerul Afacerilor Externe a precizat ca joi seara au revenit in tara din Roma, 190 cetateni romani nerezidenti si care lucrau sezonier acolo si care nu ar mai fi putut continua sa locuiasca in peninsula.

MAE: 365 de cetateni romani au fost repatriati din Italia cu doua curse aeriene

365 de cetateni romani aflati cu titlu temporar in Italia au revenit vineri seara in tara. Cetatenii romani au fost repatriati din Venetia, Italia, cu doua curse aeriene, tip charter, operate de o companie privata.

380 de romani din Italia au ajuns la Constanta, insa nu vor mai sta in carantina pe litoral

Un numar de 380 de romani repatriati din Italia si imbarcati in doua avioane au aterizat vineri seara pe aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta.

CORONAVIRUS. Consulatul General al Romaniei la Bonn anunta deblocarea frontierei dintre Franta si Germania pentru cetatenii romani aflati in tranzit

Consulatul General al Romaniei la Bonn anunta, vineri, ca a fost deblocata frontiera dintre Franta si Germania pentru cetatenii romani aflati in tranzit spre casa. Diplomatii de la Bonn precizeaza ca.

Autoritatile au repatriat 365 de romani din Italia, care lucrau sezonier si nu erau rezidenti

Un numar de 365 de cetateni romani, care lucreaza sezonier si nu sunt rezidenti peste hotare, au fost adusi in tara, vineri, in continuarea demersurilor facute de Ministerul Afacerilor Externe si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )