Libnet.ro
UNICEF

20:00

MAE, apel de la Bucuresti: ce trebuie sa faca romanii din strainatate din cauza pandemiei

Playtech Playtech,
MAE, apel de la Bucuresti: ce trebuie sa faca romanii din strainatate din cauza pandemiei

Ministerul de Externe de la Bucuresti - MAE - a transmis un apel catre romanii din strainatate. Anuntul a fost facut in contextul in care e pandemie de coronavirus, iar in Romania a fost. continuă pe Playtech

Avertismentul unui producator de medicamente. Ce nu trebuie sa mai faca romanii, acum

Un producator de medicamente a transmis un mesaj important, care ajuta la mentinerea Romaniei pe un drum bun, pe parcursul acestei pandemii. Romanii trebuie sa respecte anumite sfaturi in legatura cu achizitionarea medicamentelor. Avertismentul unui producator de medicamente Dragos Damian din cadrul CEO Terapia Cluj, a specificat pentru zf. ro, situatia cererilor de medicamente in Romania.

Ce cumpara romanii din magazine. Avertismentul marilor lanturi de hipermarketuri

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania le adreseaza clientilor un mesaj public prin care acestia sunt rugati sa nu intre in panica, ci sa cumpere cumpatat si cu simtul raspunderii. Printre mesajele transmise, retailerii asigura cetatenii ca exista cantitati necesare pentru toata lumea, atata timp cat nu se face abuz si daca suntem solidari si .

Austria isi cheama acasa toti cetatenii din strainatate

Austria activeaza nivelul 6, cel mai inalt nivel de pericol de calatorie. Autoritatile de la Viena au lansat un apel catre toti cetatenii care se afla in strainatate sa se intoarca in tara, in conditiile in care toate statele lumii sunt considerate ca fiind nesigure in contextul pandemiei de coronavirus.

Ce ar trebui sa faca romanii pe timpul starii de urgenta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, recomanda romanilor ca in perioada urmatoare sa evite deplasarile care nu sunt neaparat necesare, sa limiteze contactul cu alte persoane si sa se informeze doar din surse oficiale, in contextul situatiei provocate de coronavirus la nivel global.

Apelul autoritatilor: Turistii romani din strainatate sa revina in tara!

Ministerul Afacerilor Externe recomanda tuturor cetatenilor romani care se afla ca turisti in strainatate sa depuna demersuri pentru scurtarea sederii si revenirea in tara in cel mai scurt timp, in contextul evolutiei la nivel global a infectiei cu COVID-19 si a demersurilor altor state.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )