Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE. Atentionare de calatorie: in Grecia sunt asteptate ploi torentiale, furtuni puternice si grindina

Adevărul Adevărul,
MAE. Atentionare de calatorie: in Grecia sunt asteptate ploi torentiale, furtuni puternice si grindina

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Grecia, unde este prognozata, incepand de sambata, vreme nefavorabila - ploi torentiale, furtuni puternice si caderi de grindina. Acestea vor afecta mai multe regiuni. continuă pe Adevărul

MAE: in Grecia sunt asteptate ploi torentiale, furtuni puternice si grindina

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Grecia, unde este progn.

MAE, o noua atentionare de calatorie pentru Grecia. Sunt asteptate ploi torentiale, furtuni puternice si grindina

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Grecia, unde este prognozata, incepand de sambata, vreme nefavorabila - ploi torentiale, furtuni puternice si caderi de.

Avertizare MAE pentru romanii care calatoresc in Grecia: zonele afectate de ploi torentiale, furtuni si grindina

Ministerul Afacerilor Externe MAE) avertizeaza romanii care calatoresc in Grecia ca in 15 - 16 august sunt prognozate ploi torentiale, furtuni puternice si caderi de grindina in Macedonia, Tracia si Thessalia.

Meteorologii anunta vreme frumoasa in weekend. Sunt asteptate si ploi

Meteorologii anunta vreme calda in Bucuresti si pe intreg teritoriul tarii, insa sunt asteptate si ploi izolate si vant moderat. La mare, temperaturile vor atinge 28 de grade, vantul va sufla slab, iar apa marii va inregistra 24 de grade, relateaza Mediafax.

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Ce tara europeana are probleme mari in aceste zile

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Grecia joi, avertizandu-i ca exista un risc ridicat de incendii de vegetatie grad 4 din 5) din cauza temperaturilor ri.

MAE: Atentionare de calatorie pentru Bulgaria

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care intentioneaza sa revina duminica, 18 august, in Romania, dinspre Bulgaria, Grecia sau Turcia ca exista premisele ca la punctul de frontiera.

Spectacol naval de amploare la Constanta, de Ziua Marinei Romane. Sunt asteptate 20.000 de persoane, la festivitati participa si presedintele Iohannis

Un spectacol naval de amploare incepe la ora 9. 55 loc la Constanta, de Ziua Marinei Romane, prezentat de mii de marinari militari, zeci de nave, aeronave si ambarcatiuni. Sunt asteptate 20. 000 de persoane, transmite Mediafax. La festivitatile de la malul Marii Negre participa si presedintele Klaus Iohannis.

MAE, atentionare pentru romanii care se intorc in tara: Se pot forma coloane mari de autoturisme si autocare la punctul de frontiera Ruse

Ministerul roman al Afacerilor Externe ii atentioneza pe romanii care vor sa revina in tara la data de 18 august dintre Bulgaria, Grecia sau Turcia ca este posibil sa se formeze cozi foarte mari la punctul de.

VREMEA. Cod galben de ploi torentiale in mai multe judetel ale tarii

ANM a emis un cod galben de averse torentiale pentru mai multe judete ale tarii valabil pana joi, la ora 23. in intervalul mentionat, in judetele Prahova, Dambovita, Arges, Valcea,.

VREMEA. Cod galben de ploi torentiale in mai multe judete ale tarii

ANM a emis un cod galben de averse torentiale pentru mai multe judete ale tarii valabil pana joi, la ora 23. in intervalul mentionat, in judetele Prahova, Dambovita, Arges, Valcea,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )