Libnet.ro
UNICEF

23:30

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Ce tara europeana are probleme mari in aceste zile

B1 B1,
MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Ce tara europeana are probleme mari in aceste zile

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Grecia joi, avertizandu-i ca exista un risc ridicat de incendii de vegetatie grad 4 din 5) din cauza temperaturilor ri. continuă pe B1

MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia si Croatia. Risc ridicat de incendii de vegetatie in Grecia. Cod rosu de canicula in Croatia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) atentioneaza romanii care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca, pentru data de 12 august, exista un risc ridicat la incendii de vegetatie grad 4 din 5) din cauza temperaturilor ridicate si a vantului puternic. in Croata, MAE informeaza cetatenii romani ca a fost emis un Cod cod rosu si portocaliu de canicula.

MAE, atentionare de ULTIMA ORA pentru romani: Ce regiune trebuie EVITATA in aceasta perioada

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie, avertizandu-i pe romanii aflati in Grecia pe data de 12 august ca exista un risc ridicat de incendii de vegetatie grad 4 din 5), pe fondul.

MAE: Atentionare de calatorie pentru Bulgaria

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care intentioneaza sa revina duminica, 18 august, in Romania, dinspre Bulgaria, Grecia sau Turcia ca exista premisele ca la punctul de frontiera.

MAE, atentionare pentru romanii care se intorc in tara: Se pot forma coloane mari de autoturisme si autocare la punctul de frontiera Ruse

Ministerul roman al Afacerilor Externe ii atentioneza pe romanii care vor sa revina in tara la data de 18 august dintre Bulgaria, Grecia sau Turcia ca este posibil sa se formeze cozi foarte mari la punctul de.

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Vremea se schimba radical. Furtuni si ploi torentiale in toata tara, incepand de miercuri

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o noua atentionare Cod galben de disconfort termic accentuat si canicula ce va persista pe tot parcursul zilei de 13 august, in.

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Cod galben de furtuni puternice, vijelii si grindina in aproape toata tara

Un numar de 32 de judete intra miercuri la ora 12:00 sub Cod galben de averse torentiale si vijelii, potrivit unei atentionari emise de Administratia Nationala de Meteorologie, care va fi valabila.

Rasturnare de situatie in privinta emisiunii Acces Direct. Anunt de ultima ora

Acces Direct, unul dintre cele mai puternice formate ale dupa-amiezii, difuzat in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 17:00, revine pe micile ecrane in aceasta toamna cu un nou sezon, dar si o serie de.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )