Libnet.ro
UNICEF

23:45

MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia: Transportul public, afectat de greva angajatilor

B1 B1,
MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia: Transportul public, afectat de greva angajatilor

Ministerul de Externe atentioneaza romanii care se afla sau vor sa ajunga in Grecia ca greva angajatilor din sectorul public va continua si joi. Pe 3 octombrie, va avea loc greva lucratorilor din transportul. continuă pe B1

Atentionare de calatorie pentru Grecia: Greva de 24 de ore in sectorul public. Sunt asteptate perturbari in traficul de calatori

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza romanii care se afla, tranziteaza sau vor sa mearga in Grecia ca pentru ziua de miercuri Confederatia Generala a lucratorilor din Grecia GSEE) a anuntat o greva de 24 de ore. in acest context, sunt asteptate perturbari in traficul public de calatori.

MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia: Greva de 24 de ore a lucratorilor din sectorul public

Ministerul de Externe ii avertizeaza pe romanii care se afla sau vor sa ajunga in Grecia in legatura cu greva lucratorilor din sectorul public, programata sa se desfasoare miercuri, 2.

MAE, atentionare de calatorie pentru romanii din afara granitelor! Tara in care furtunile vor face ravagii

Ministerul de Externe ii avertizeaza pe romanii care se afla sau vor sa ajunga in Grecia in legatura cu fenomenele meteo intense ce vor avea loc joi. Astfel, potrivit prognozei emise de autoritatile.

MAE emite o atentionare de calatorie pentru Irlanda. Cu ce se pot confrunta cei care calatoresc acolo

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de ploaie torentiala si rafale de vant puternic pentru mai multe regiuni din Irlanda. Regiunile.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )