Libnet.ro
UNICEF

20:15

MAE, atentionare de calatorie pentru romanii din afara granitelor! Tara in care furtunile vor face ravagii

B1 B1,
MAE, atentionare de calatorie pentru romanii din afara granitelor! Tara in care furtunile vor face ravagii

Ministerul de Externe ii avertizeaza pe romanii care se afla sau vor sa ajunga in Grecia in legatura cu fenomenele meteo intense ce vor avea loc joi. Astfel, potrivit prognozei emise de autoritatile. continuă pe B1

Atentionare de calatorie pentru Grecia: Greva de 24 de ore in sectorul public. Sunt asteptate perturbari in traficul de calatori

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza romanii care se afla, tranziteaza sau vor sa mearga in Grecia ca pentru ziua de miercuri Confederatia Generala a lucratorilor din Grecia GSEE) a anuntat o greva de 24 de ore. in acest context, sunt asteptate perturbari in traficul public de calatori.

MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia: Greva de 24 de ore a lucratorilor din sectorul public

Ministerul de Externe ii avertizeaza pe romanii care se afla sau vor sa ajunga in Grecia in legatura cu greva lucratorilor din sectorul public, programata sa se desfasoare miercuri, 2.

MAE emite o atentionare de calatorie pentru Irlanda. Cu ce se pot confrunta cei care calatoresc acolo

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de ploaie torentiala si rafale de vant puternic pentru mai multe regiuni din Irlanda. Regiunile.

Zi speciala pentru credinciosii din Romania. Arsenie Boca ar fi implinit astazi 109 ani!

In ziua de 29 septembrie 1910 se nastea Arsenie Boca, un copil care avea sa faca istorie in Romania, printre credinciosii din toata tara, si care acum este la un pas sa devina sfant! Mii de romani se roaga efectiv la parintele Arsenie Boca, trecut in nefiinta de doar 30 de ani! 109 ani ar .

MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia: Transportul public, afectat de greva angajatilor

Ministerul de Externe atentioneaza romanii care se afla sau vor sa ajunga in Grecia ca greva angajatilor din sectorul public va continua si joi. Pe 3 octombrie, va avea loc greva lucratorilor din transportul.

Statul roman va asigura tratamentul pe viata pentru ranitii din Colectiv, promite Sorina Pintea: Suntem datori acestor tineri

Problema asigurarii de catre Ministerul Sanatatii a tratamentului pe toata durata vietii pentru supravietuitorii tragediei din clubul Colectiv ar urma sa fie rezolvata in urma unei intalniri cu reprezentantii acestora, ce va avea loc vineri, spune ministrul Sorina Pintea, care da asigurari ca nu vor fi probleme si spune ca suntem datori acestor tineri.

NEWS ALERT Iohannis a semnat decretul pentru eliberarea din functie a lui Felix Banila

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind eliberarea din functia de procuror-se.

Europarlamentarul PSD Carmen Avram, apreciata de jurnalistii Financial Times pentru prestatia din timpul audierii candidatului la postul de comisar european pentru Agricultura

Europarlamentarul PSD Carmen Avram este apreciata de jurnalistii de la Financial Times, intr-un articol publicat miercuri, pentru insistenta cu care a incercat sa afle informatii concrete de la candidatul la.

Carmen Avram, europarlamentar PSD, apreciata de jurnalistii Financial Times pentru prestatia din timpul audierii candidatului la postul de comisar european pentru Agricultura

Carmen Avram, europarlamentar PSD, este apreciata de jurnalistii de la Financial Times, intr-un articol publicat miercuri, pentru insistenta cu care a incercat sa afle informatii concrete de la candidatul la.

Statul ar putea desfiinta ajutorul de 52.000 euro pentru firme, din Programul Comert 2019

Ministerul pentru Mediul de Afaceri a analizat posibilitatea de a renunta la editia 2019 a programului Comert, prin care firmele mici si mijlocii puteau primi fonduri nerambursabile de maximum 250. 000 de lei fiecare 52. 000 euro), dar nu a fost luata o decizie finala, a declarat, luni, un oficial al institutiei.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )