Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE, atentionare de calatorie pentru romani: Ce regiune trebuie evitata in aceasta perioada

B1 B1,
MAE, atentionare de calatorie pentru romani: Ce regiune trebuie evitata in aceasta perioada

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in India incepand de luni, avertizandu-i ca, pe fondul escaladarii tensiunilor aparute ca urmare a revocarii. continuă pe B1

MAE, atentionare de calatorie pentru romani: Val de canicula in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca, pentru vineri, Serviciul local de Meteorologie a emis o prognoza de.

MAE ii pune in garda pe romani: Ce regiuni din Europa trebuie evitate din cauza temperaturilor extreme

MAE a emis o atentionare de calatorie pentru romanii din Republica Elena. IMAGINI BOMBA: CUM FACE AMOR VIOREL CU OANA! TOTI S-AU FRECAT LA OCHI CAND AU VAZUT! AU FACUT-O iN PUBLIC Mai precis,.

MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia: Turistii, in pericol din cauza virusului West Nile

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis o noua atentionare de calatorie pentru Grecia, unde autoritatile anunta ca exista riscul contractarii virusului West Nile pentru perioada de vara.

MAE: Atentionare de calatorie pentru Grecia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatorea.

MAE roman, ATENTIONARE DE CALATORIE pentru Italia: Greva a operatorilor statiilor de taxare de pe autostrazi

Ministerul roman al Afacerilor Externe ii avertizeaza pe romanii care calatoresc sau se afla in Italia ca, in perioada 4-5 august, in peninsula va avea loc o greva a operatorilor statiilor de taxare de pe.

MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia: Atentie la tantari, exista riscului contractarii virusului West Nile

Ministerul de Externe atentioneaza cetatenii care se afla sau calatoresc in Grecia ca in mai multe regiuni exista riscul contractarii virusului West Nile pe peioada de vara. Institutia a anuntat ca, pana in prezent, au fost inregistrate 25 de cazuri, dintre care doua persoane au decedat.

Atentionare de calatorie pentru romanii care merg in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca autoritatile responsabile au avertizat asupra riscului contractarii virusului West Ni.

Avertizare de calatorie pentru romanii care merg in Grecia. Ce boala poti lua din aceasta tara

Romanii care doresc sa plece in Grecia au primit o avertizare de calatorie de la Ministerul Afacerilor Externe. Ce spune MAE si care este avertizarea de pericol pentru cetateni? MAE, avertizare de calatorie pentru romanii care merg in Grecia Romanii care vor sa mearga in Grecia sunt atentionati de catre Ministerul Afacerilor Externe. Se pare .

Anuntul Visa pentru romani: cum iti da eMAG banii inapoi rapid la retur

Din fericire, in ultimul an, ai ajuns in Romania sa beneficiezi de tot felul de servicii de plata. Cel mai nou se numeste Visa Direct si compania sustine ca e lansat, in premiera, pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )