Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertizare de calatorie pentru romanii care merg in Grecia. Ce boala poti lua din aceasta tara

Playtech Playtech,
Avertizare de calatorie pentru romanii care merg in Grecia. Ce boala poti lua din aceasta tara

Romanii care doresc sa plece in Grecia au primit o avertizare de calatorie de la Ministerul Afacerilor Externe. Ce spune MAE si care este avertizarea de pericol pentru cetateni? MAE, avertizare de calatorie pentru romanii care merg in Grecia Romanii care vor sa mearga in Grecia sunt atentionati de catre Ministerul Afacerilor Externe. Se pare . continuă pe Playtech

Atentionare de calatorie pentru romanii care merg in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca autoritatile responsabile au avertizat asupra riscului contractarii virusului West Ni.

Atentionare pentru romanii care merg in Grecia: Exista riscul contractarii virusului West Nile. Doua persoane au decedat

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii avertizeaza pe romanii care se afla sau care vor sa mearga in Grecia ca autoritatile elene au informat despre riscul contractarii virusului West Nile pentru perioada de vara. Pana acum, au fost raportate 25 de cazuri, dintre care doua decese.

Avertizare MAE pentru romanii care calatoresc in Grecia

MAE avertizeaza romanii care calatoresc in Grecia ca exista riscul contractarii virusului West Nile,.

Alerta de calatorie. Avertizarea MAE pentru romanii care merg in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca Secretariatul General de Protectie Civila avertizeaza ca exista un risc ridicat de.

Atentionare MAE pentru romanii care calatoresc in Grecia: Sambata exista risc ridicat de incendii de vegetatie in mai multe zone

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii avertizeaza pe romanii care se afla sau vor sa mearga in Grecia ca autoritatile elene au transmis ca sambata exista un risc ridicat de incendii de vegetatie grad 4 din 5), in mai multe zone.

MAE, atentionare de calatorie pentru romani: Ce regiune trebuie evitata in aceasta perioada

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in India incepand de luni, avertizandu-i ca, pe fondul escaladarii tensiunilor aparute ca urmare a revocarii.

Noi avertismente ale Ministerul Afacerilor Externe pentru romanii care pleaca in Grecia. Despre ce este vorba acum

Romanii care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia sunt avertizati ca exista un risc de vreme nefavorabila in dupa-amiaza zilei de 3 august 2019, respectiv de ploi torentiale si furtuni puternice,.

Avertismentul Ministerului Afacerilor Externe pentru romanii care pleaca in Grecia si zonele vizate

Romanii care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia sunt avertizati ca exista un risc ridicat de incendiu de vegetatie grad 4 din 5) pentru data de 3 august 2019, pe fondul temperaturilor ridicate,.

MAE, atentionare de calatorie pentru romani: Val de canicula in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca, pentru vineri, Serviciul local de Meteorologie a emis o prognoza de.

Cod Rutier 2019. Amenda uriasa si chiar permisul suspendat, pentru soferii care aduc aceste modificari la masina

Noi schimbari pentru soferi! Codul Rutier din 2019 are parte de cateva schimbari. Conducatorii auto risca acum amenzi uriase si chiar si permisul suspendat. Despre ce este vorba? Atentie, soferi! Codul Rutier 2019 a suferit schimbari Romanii care detin un autoturism trebuie sa fie mai atenti. Noul cod rutier din 2019 are, de acum, cateva .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )