Libnet.ro
UNICEF

21:45

MAE, atentionare de calatorie pentru romani: Val de canicula in Germania

Antena3 Antena3,
MAE, atentionare de calatorie pentru romani: Val de canicula in Germania

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in R. Germania ca, in conformitate cu datele transmise de autoritatile locale, in. continuă pe Antena3

Temperaturi EXTREME in Europa: MAE, atentionare de calatorie pentru doua state preferate de turistii romani. Mai multe orase, vizate de CODUL ROSU

Canicula loveste din nou Europa. Zone intinse din continent sunt vizate de avertizari de vreme severa, in Italia fiind emis un cod rosu de canicula pentru mai multe orase, in paralel cu un cod portocaliu. De.

Franta, lovita de un val de canicula severa: MAE, atentionare de calatorie pentru turistii romani

Franta va fi afectata de un nou episod de caldura severa. Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru Franta, unde in majoritatea regiunilor tarii ssunt anuntate.

MAE, o noua atentionare de calatorie pentru Grecia: Risc ridicat de incendiu de vegetatie

Ministerul de Externe atentioneaza romanii care calatoresc in Grecia ca luni, 22 iulie, exista un risc ridicat de incendiu de vegetatie in mai multe zone, din cauza vantului si a temperaturilor ridicate, transmite MAE, potrivit Mediafax.

Tariceanu, mesaj pentru romani: Batalia abia incepe! Capul sus! Mergem pana la capat!

Calin Popescu Tariceanu le-a transmis un mesaj romanilor, la scurt timp dupa ce a fost ales candidat al ALDE la alegerile prezidentiale. Dragi romani, Am decis sa intru in cursa prezidentiala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )