Libnet.ro
UNICEF

11:45

MAE, atentionare de calatorie in Spania: Greva generala da peste cap vacantele romanielor

B1 B1,
 MAE, atentionare de calatorie in Spania: Greva generala da peste cap vacantele romanielor

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Regatul Spaniei, ca exista riscul declansarii. continuă pe B1

Atentionare MAE pentru romanii care calatoresc in Spania: Greva generala pe aeroportul El-Prat, din Barcelona

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Regatul Spaniei, ca, in conformitate cu informatiile publicate in mass-media locale, vineri va incepe o greva generala pe aeroportul El-Prat din Barcelona, relateaza Agerpres.

MAE: Atentionare de calatorie pentru insulele Creta si Dodecanez. Risc ridicat de incendii

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca Secretariatul General de Protectie Civila avertizeaza ca, pe fondul temperaturilor ridicate, exista un risc ridicat de incendiu de vegetatie grad 4 din 5), incepand cu data de 6 august 2019, pentru insula Creta si insulele Dodecanez .

Atentionare de calatorie transmisa de MAE: Vineri, greva generala pe Aeroportul El-Prat din Barcelona

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Spania, ca, in conformitate cu informatiile publicate in mass-media locala, in data de 9 august 2019, se va declansa o greva generala pe aeroportul El-Prat din Barcelona.

MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia: Turistii, in pericol din cauza virusului West Nile

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis o noua atentionare de calatorie pentru Grecia, unde autoritatile anunta ca exista riscul contractarii virusului West Nile pentru perioada de vara.

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Trafic rutier intens in Croatia, in toata luna august

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Croatia pe durata lunii august, in conditiile in care, din cauza varfului de sezon estival, circulatia rutiera se in.

MAE, atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Grecia: Cu ce riscuri se confrunta mai multe regiuni elene

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Grecia incepand de marti, in conditiile in care exista un risc ridicat grad 4 din 5) de incendii de vegetatie.

MAE, atentionare de calatorie pentru romani: Ce regiune trebuie evitata in aceasta perioada

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in India incepand de luni, avertizandu-i ca, pe fondul escaladarii tensiunilor aparute ca urmare a revocarii.

MAE: Atentionare de calatorie pentru Grecia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatorea.

Hong Kong: Greva generala ameninta sa blocheze orasul

Hong Kong se pregateste luni de perturbari majore in ceea ce priveste activitatea de lucru, in contextul in care o greva generala ameninta sa paralizeze regiuni intregi ale centrului financiar asiatic, cu peste 100 de zboruri anulate deja si o campanie extinsa anti-guvern in desfasurare, scrie Reuters.

VIDEO Noi ciocniri la manifestatii, o greva generala si blocarea metroului arunca Hong Kongul in haos

Noi ciocniri, o greva generala si blocarea metroului au aruncat luni Hong Kongul in haos, iar autoritatile ii acuza pe manifestanti ca vor sa distruga teritoriul semiatonom si viata locuitorilor, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )