Libnet.ro
UNICEF

06:30

MAE, atentionare de ULTIMA ORA pentru romani: Ce regiune trebuie EVITATA in aceasta perioada

B1 B1,
MAE, atentionare de ULTIMA ORA pentru romani: Ce regiune trebuie EVITATA in aceasta perioada

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie, avertizandu-i pe romanii aflati in Grecia pe data de 12 august ca exista un risc ridicat de incendii de vegetatie grad 4 din 5), pe fondul. continuă pe B1

Viorica Dancila, anunt de ultima ora pentru romani: Bugetul pentru Sanatate ramane la fel. Educatia, fonduri cu 42,4% mai mult decat in 2018

Rectificarea bugetara pe care Guvernul o va adopta in sedinta de luni este una pozitiva si va asigura sumele necesare pentru plata salariilor, pensiilor si tuturor indemnizatiilor sociale, pentru buna.

Jandarmeria Bucuresti, apel de ultima ora pentru manifestantii la protestul din 10 august: Sa evite conflictele si sa anunte daca observa persoane care au un comportament antisocial

Jandarmeria Bucuresti au facut un apel catre protestatorii care vor participa la mitingul Diasporei de pe 10 august! Fortele de ordine recomanda participantilor sa manifesteze pasnic, sa respecte indicatiile,.

MAE, atentionare de calatorie pentru romani: Ce regiune trebuie evitata in aceasta perioada

Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare de calatorii pentru romanii ce tranziteaza sau doresc sa mearga in Bosnia si Hertegovina.

MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia si Croatia. Risc ridicat de incendii de vegetatie in Grecia. Cod rosu de canicula in Croatia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) atentioneaza romanii care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca, pentru data de 12 august, exista un risc ridicat la incendii de vegetatie grad 4 din 5) din cauza temperaturilor ridicate si a vantului puternic. in Croata, MAE informeaza cetatenii romani ca a fost emis un Cod cod rosu si portocaliu de canicula.

Veste de ultima ora! Ce au anuntat procurorii DIICOT, in urma perchezitiilor din casa groazei din Caracal

Anchetatorii au incheiat o saptamana intensa, desfasurata la perchezitii in casa groazei din Caracal, si au facut un anunt important in urma acestor verificari. Procurorii DIICOT au anuntat ce s-a intamplat, sambata 10 august, la perchezitiile de pe proprietatea lui Gheorghe Dinca si ce se va intampla mai departe. Perchezitiile in casa groazei din .

Sute de locuri de munca pentru romani in strainatate. Ce angajati cauta firmele

Anunt pentru cei aflati peste hotare! Agajatorii din Spatiul Economic European ofera sute de locuri de munca pentru romani in strainatate. Cele mai multe vin din partea Olandei, Germaniei si Austriei. Ce angajati cauta firmele? Sute de locuri de munca pentru romani in strainatate Angajatorii din Spatiul Economic European vine cu oferte de locuri de .

MAE, atentionare de calatorie in UNGARIA: Romanii care vor sa paraseasca tara trebuie sa afle asta! Detalii de ULTIM MOMENT

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Ungaria ca sistemul pentru plata taxelor rutiere din aceasta tara nu va fi.

MAE, o noua atentionare de calatorie pentru romani: inca un stat european sub cod rosu de canicula

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Croatia si i-a avertizat ca, incepand de luni, a fost emis un cod rosu pentru temperaturi ridicate pentru regiunile.

MAE, avertisment de ultima ora! Romanii din Serbia si din Croatia, in pericol! Temperaturile ating un nivel record

Ministerul Afacerilor Externe a transmis doua avertismente pentruromanii care tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Serbia, respectivin Croatia, din cauza temperaturilor ridicate. in.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )