Libnet.ro
UNICEF

16:45

MAE, atentionare pentru romanii care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia

B1 B1,
MAE, atentionare pentru romanii care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia

Ministerul de Externe a emis o atentionare de calatorie in Grecia din cauza unui incendiu care s-a produs in insula Corfu, in apropierea plajei Kalami. Autoritatile locale au decis sa evacueze satul. continuă pe B1

Anunt important pentru romanii care merg in Franta! Alerta de calatorie de la MAE

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca, de luni pana joi, in sudul Frantei - departamentele Bouches-du-Rhone, Var, Alpes-Maritimes, Vaucluse, Gard, Pyrenees Orientales - se instituie cod portocaliu de inundatii.

Cod portocaliu de PLOI TORENTIALE si inundatii in sudul Frantei! Avertisment MAE

Alerta MAE pentru romanii care sunt sau merg in Franta, unde a fost emis cod portocaliu de fenomene extreme, iar avertizarea ramane in vigoare pentru urmatoarele zile. Ministerul Afacerilor Externe MAE).

BNR, vesti proaste pentru romanii cu credite: ROBOR A EXPLODAT!

Vesti proaste pentru romanii cu credite la banci! Indicele ROBOR a explodat. BNR anunta ca ROBOR la trei luni, , in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la.

Lovitura suprema pentru cei care au masini diesel si pe benzina!

Vremuri grele pentru cei care au masini pe motorina si pe benzina. Un raport publicat recent arata ca soferii din Romania au si mai mult de suferit. Vezi AICI ce se.

HARTA INTERACTIVA Turismul electoral la Referendumul pentru familie. Care sunt judetele campioane la voturi speciale

Votul pe lista suplimentara - alegatori care voteaza in alta localitate decat cea de resedinta - la Referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie 2018 se face fara o monitorizare computerizata si lasa posibilitatea votului multiplu - celebrul turism electoral cu autocare si microbuze, in special prin zonele rurale. in mod normal, o pondere ridicata a voturilor pe lista suplimentara s-ar justifica in zonele puternic urbanizate sau centre universitare, insa statistica in timp real a Referendumului din 6-7 octombrie arata ca sunt si alte judete campioane la voturi speciale. Giurgiu, Valcea, Mehedinti, Olt, Teleorman sau Dolj sar bine de media nationala si contabilizeaza zeci de mii de voturi speciale.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )