Libnet.ro
UNICEF

08:00

Lovitura suprema pentru cei care au masini diesel si pe benzina!

Antena3 Antena3,
Lovitura suprema pentru cei care au masini diesel si pe benzina!

Vremuri grele pentru cei care au masini pe motorina si pe benzina. Un raport publicat recent arata ca soferii din Romania au si mai mult de suferit. Vezi AICI ce se. continuă pe Antena3

Cei care nu ati fost la vot va rugam sa mergeti

Patriarhul Daniel a reamintit credinciosilor, in cuvantul de la finalul Liturghiei oficiata astazi in Catedrala Patriarhala, importanta exprimarii votului la referendumul pentru familie, transmitandu-le: Cei care nu ati fost pana acum la vot va rugam sa mergeti ca sa nu fie prea tarziu.

Kelemen Hunor:Cei care boicoteaza referendumul fac un rau imens pe termen mediu si lung ideii de democratie

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca cei care boicoteaza referendumul fac un rau imens pe termen mediu si lung ideii de democratie, deoarece nu pot fi credibili, astazi, spunand sa nu participe oamenii, iar alta data, cand vor fi alegeri politice, sa sustina participarea.

Lovitura pentru soferi: Lista masinilor DIESEL care trebuie inlocuite! Afla acum pana cand se mai poate circula

Directorul general Peugeot, Jean-Philippe Imparato, a anuntat ca se va renunta la dezvoltarea noilor tehnologii pentru motoarele diesel. Compania are in vedere inlocuirea acestora mai intai de propulsoarele cu.

LOVITURA CUMPLITA pentru mamele din Romania! Curtea de Justitie a UE tocmai a decis: Ce se intampla cu perioada de concediu pentru cresterea copilului

Decizie istorica a Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE). Magistratii europeni au hotarat ca perioada de concediu pentru cresterea copilului de care beneficiaza un angajat nu poate fi asimilata unei per.

SOC in lumea mondena! Vedeta a plecat din Romania: Nu se mai intoarce! Lovitura teribila pentru fani (FOTO)

Kitty Cepraga a marturisit de ce s-a stabilit in Italia intr-un moment in care se afla in plina glorie in Romania. Am plecat din Romania cand eram foarte tanara si ma bucuram de o anume glorie.

HALUCINANT! Un preot din Neamt ii ameninta pe cei care boicoteaza referendumul ca nu-i va mai impartasi (FOTO)

Mesaj halucinant al unui preot din judetul Neamt suparat, cel mai probabil, pentru recordul negativ de prezenta inregistrat sambata, in prima zi a desfasurarii referendumului privind familia.

Cel mai recent sondaj de opinie: Daca cei care spun ca voteaza NU ar decide sa nu se mai prezinte, referendumul ar avea sanse mari sa fie INVALIDAT

In mai putin de 24 de ore romanii sunt chemati pentru a vota in cadrul referendumului pentru modificarea Constitutiei in sensul familiei traditionale. Cel mai recent sondaj de opinie, intocmit de CURS, arata de.

HARTA INTERACTIVA Turismul electoral la Referendumul pentru familie. Care sunt judetele campioane la voturi speciale

Votul pe lista suplimentara - alegatori care voteaza in alta localitate decat cea de resedinta - la Referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie 2018 se face fara o monitorizare computerizata si lasa posibilitatea votului multiplu - celebrul turism electoral cu autocare si microbuze, in special prin zonele rurale. in mod normal, o pondere ridicata a voturilor pe lista suplimentara s-ar justifica in zonele puternic urbanizate sau centre universitare, insa statistica in timp real a Referendumului din 6-7 octombrie arata ca sunt si alte judete campioane la voturi speciale. Giurgiu, Valcea, Mehedinti, Olt, Teleorman sau Dolj sar bine de media nationala si contabilizeaza zeci de mii de voturi speciale.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )