Libnet.ro
UNICEF

06:45

MAE, avertisment pentru romanii care calatorec in Spania din cauza ninsorilor abundente

B1 B1,
MAE, avertisment pentru romanii care calatorec in Spania din cauza ninsorilor abundente

Ministerul de Externe a transmis un avertisment pentru cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau vor sa calatoreasca in Spania, in Comunitatea Autonoma Castilla-La Mancha. Meteorologii au emis, joi, un. continuă pe B1

Schimbarea furnizorului de energie electrica. Sfaturi utile pentru romanii care vor sa faca mutarea

Schimbarea furnizorului de energie electrica. Sfaturi utile pentru romanii care vor sa faca mutarea. Ce trebuie sa faci daca vrei sa platesti mai putin la factura de energie electrica, citeste in articolul de mai jos. Schimbarea furnizorului de energie electrica. De unde pot fi obtinute sfaturi utile pentru romanii care vor sa faca mutarea? Autoritatea .

Dezastru pentru romanii care stau la bloc. S-a aflat acum ce se intampla de fapt

2020 a venit cu numeroase probleme. Si pandemia n-a facut, in multe cazuri, decat sa sublinieze lipsuri, neajunsuri sau situatii economice dificile, asa cum e cazul si cu situatia.

Atentionare de calatorie pentru romanii care calatoresc in Spania

Romanii care intentioneaza sa calatoreasca in Spania trebuie sa stie ca sunt anuntate ninsori puternice, incepand de joi. Este vorba despre zonele Castilla-La Mancha si Extremadura. Anuntul a fost facut de Ministerul Afacerilor Externe.

Vestea zilei pentru romanii cu credite. Anuntul vine oficial chiar de la BNR

Vestea zilei pentru romanii cu credite vine de la BNR si are legatura cu indicii ROBOR. Iata ce trebuie sa stie toti cei care au de returnat bani bancii. BNR vine cu o veste buna pentru.

Veste de ultima ora pentru romanii acuzati de jaful secolului in Anglia. Judecatorii au dat decizia surpriza

O romanca in varsta de 48 de ani, impreuna cu fiul sau si alti doi romani, au fost acuzati in ceea ce presa britanica a numit jafurile secolului. Procurorii din Marea Britanie au aratat ca romanii ar fi furat bani si bunuri de peste 30 de milioane de euro. Pe 4 ianuarie, un juriu a .

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Ce se intampla, din acest moment, cu romanii care se testeaza acasa

Raed Arafat a facut un anunt de ultima ora. Seful DSU a anuntat ce se intampla, din acest moment, cu romanii care se testeaza acasa. Raed Arafat a facut anuntul. Ce se intampla cu cei care se testeaza acasa si au rezultatul pozitiv Raed Arafat, seful Departamentului de Situatii de Urgenta din Romania, a facut .

Mesajul unei asociatii de medici crestini pentru romanii care se tem de vaccinul anti-COVID

Asociatia Medicilor Crestini din Romania AMCR), o asociatie formata din medici crestini evanghelici, sustine vaccinarea anti-COVID, aratand ca din toate datele existente pana in prezent nu exista motive de ingrijorare.

Un angajat al Palatului Buckingham, inchis pentru furtul unor obiecte valoroase din palat

Un angajat al Palatului Buckingham a fost condamnat la opt luni de inchisoare pentru furtul a zeci de medalii, fotografii semnate si alte articole din palat.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )