Libnet.ro
UNICEF

11:30

MAE, avertisment de ultima ora pentru romanii din afara granitelor! Risc major de furtuna

B1 B1,
MAE, avertisment de ultima ora pentru romanii din afara granitelor! Risc major de furtuna

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Republicii Croatia ca, in conformitate cu datele transmise de Institutul. continuă pe B1

MAE, atentionare de calatorie pentru romanii din afara granitelor! Furtunile vor face ravagii

Ministerul de Externe atentioneaza romanii care se afla sau calatoresc in Croatia ca mai multe regiuni vor fi afectate miercuri de cod portocaliu de vant, ce va atinge o voteza de pana la 110 kmh.

MAE, precizari despre informarea cetatenilor romani din strainatate cu privire la alegerile prezidentiale 2019

Ministerul Afacerilor Externe MAE) explica prin intermediul unui comunicat de presa cum a contribuit alatiri de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) si de Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni, la.

Antena 1, schimbare de ultima ora in grila de programe. Ce se intampla cu o cunoscuta emisiune

Schimbare in grila de programe Antena 1. incep noi zile de foc pentru curajosii incantati de provocara statiei. Este liber la distractie! Ce se intampla cu o cunoscuta emisiune? Antena 1, schimbare de ultima ora in grila de programe Schimbare in grila Antena 1. O emisiune, greu incercata, se lupta sa ramana pe micile ecrane.

Ultima ora! Pensiile speciale vor fi impozitate. Decizia a fost luata in Parlament

Proiectul de lege care prevede impozitarea pensiilor speciale a primit aviz pozitiv in comisia de buget. Senatorii au luat decizia cu 76 de voturi pentru si niciun vot impotriva. Printre cei ale caror pensii urmeaza sa fie impozitate se numara judecatorii si fostii sefi de stat. Pensiile speciale vor fi impozitate Stiti foarte bine sunt .

Anunt de ultima ora despre Alexandra Macesanu! S-ar putea schimba tot in cazul Caracal

Parchetul General a decis! Anunt de ultima ora despre Alexandra Macesanu. Ar putea schimba tot in misteriosul caz Caracal. Anunt de ultima ora despre Alexandra Macesanu Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, victima Caracal, a depus mai multe documente doveditoare la Parchetul General in cazul din Olt. El a sesizat modul de lucru al Institutului National .

E LEGE: Amenzi de 3.000 de lei! Schimbare majora pentru angajatii din Romania

Schimbare majora pentru angajatii din Romania. De acum inainte, companiile la care lucreaza vor fi obligate prin lege sa-i plateasca pentru orele suplimentare. in caz contrar, amenzile sunt uriase.

Bolt reduce comisionul la 0% pentru soferii din Bucuresti

Rivalul european al Uber, aplicatia de ride-hailing Bolt cunoscuta anterior ca Taxify) reduce la 0% comisionul pentru soferii din Bucuresti.

Bolt reduce comisionul la 0% pentru soferii din Bucuresti

Bolt, una dintre cele mai mari platforme europene de transport la cerere, reduce la 0% comisionul pentru soferii din Bucuresti, incepand de astazi, avand astfel cea mai buna oferta din piata.

Viorica Dancila, mutari de ultima ora, in plina criza politica: Liviu Alexa, un proprietar de media fidel PSD, vine la sefia filialei de Cluj, in locul unui deputat foarte influent pe plan local

Miscari de trupe in PSD, intr-un moment politic cum nu se poate mai complicat pentru soarta Guvernului Dancila, care sa pregateste sa mearga in Parlament pentru validarea remanierii, dar care este amenintat.

Primul SUV Maybach e pe drum. Detalii de ultima ora

Primul SUV Maybach in versiune de serie este pe drum. Acesta va avea la baza SUV-ul GLS, anticipat de conceptul Ultimate Luxury, prezentat anul trecut, la Salonul Auto de la Beijing.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )