Libnet.ro
UNICEF

19:15

Viorica Dancila, mutari de ultima ora, in plina criza politica: Liviu Alexa, un proprietar de media fidel PSD, vine la sefia filialei de Cluj, in locul unui deputat foarte influent pe plan local

B1 B1,
Viorica Dancila, mutari de ultima ora, in plina criza politica: Liviu Alexa, un proprietar de media fidel PSD, vine la sefia filialei de Cluj, in locul unui deputat foarte influent pe plan local

Miscari de trupe in PSD, intr-un moment politic cum nu se poate mai complicat pentru soarta Guvernului Dancila, care sa pregateste sa mearga in Parlament pentru validarea remanierii, dar care este amenintat. continuă pe B1

Strategie de ultima ora a PSD. Care este planul Vioricai Dancila

Viorica Dancila nu mai face nicio miscare in razboiul cu Klaus Iohannis legat de restructurarea Guvernului. Premierul asteapta decizia CCR privind conflictul dintre palate. Surse politice spun ca.

Digi24: Viorica Dancila pleaca la New York pentru fotografii de campanie

Premierul Viorica Dancila va pleca in ultima saptamana din septembrie in Statele Unite ale Americii, unde va participa la o intalnire cu oamenii de afaceri din New York, organizata de Camera de Comert Romano-Americana, potrivit unui document obtinut de Digi24. Potrivit surselor Digi24, premierul incearca sa obtina intrevederi cu oficiali americani, in incercarea de a puncta in campania electorala cu o fotografie care sa o valideze drept partener al SUA.

Premierul Viorica Dancila, dupa decizia CCR: Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala. Nu cred ca presedintele trebuie sa-mi spuna cand sa merg in Parlament

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara la Sinteza Zilei dupa decizia CCR care prevede numirea ministrilor interimari ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala si a tinut.

Viorica Dancila a anuntat ca CEx al PSD a stabilit desemnarea lui Ionut Vulpescu in functia de presedinte al Consiliului National

CEx al PSD a stabilit desemnarea lui Ionut Vulpescu in functia de presedinte al Consiliului National, a anuntat premierul Viorica Dancila, miercuri seara, la finalul sedintei. Ionut Vulpescu va prelua.

Viorica Dancila: CCR nu ne obliga sa mergem in Parlament, dar mergem oricum. Nominalizarile pentru portofoliile ALDE raman aceleasi Guvernul Romaniei nu sustine candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila sustine ca decizia luata de CCR miercuri nu obliga Guvernul sa se prezinte in Parlament, dar a precizat ca va merge oricum in fata legiuitorilor, in termenul prevazut de legea.

Viorica Dancila, dupa decizia CCR: Vom merge in Parlament cu o noua propunere de guvern pentru care vom cere un vot de incredere

Viorica Dancila reactioneaza, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala a admis sesizarea Guvernului, care a reclamat un conflict juridic de natura constitutionala dupa refuzul sefului statului de a numi.

Premierul Viorica Dancila: Opozitia nu e in stare sa isi asume pactul pentru bunastare, cum nu e in stare sa se puna de acord asupra motiunii de cenzura

Premierul Viorica Dancila a reclamat, marti seara, faptul ca a mai trecut o zi fara ca partidele politice din Romania sa semneze pactul privind bunastarea romanilor. in plus, sefa Guvernului a mai.

VIORICA DANCILA: Prin implicare, curaj si determinare veniturile tuturor romanilor au crescut

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca masurile luate de guvern au dus la cresterea veniturilor tuturor romanilor, iar seniorii Romaniei au in prezent pensii care au crescut in medie cu 55% fata de decembrie 2016.

Viorica Dancila da detalii despre vizita in SUA: Voi avea mai multe intalniri cu oficiali americani Reprezentantii Guvernului nu au avansat pana acum nici un nume important cu care ar urma sa se vada premierul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila, candidatul PSD pentru functia de presedinte, pleaca intr-o vizita oficiala peste Ocean, unde se va intalni cu mai multi oficiali americani. Dancila a precizat, marti,.

Premierul Viorica Dancila: Vreau ca toate partidele politice din Romania sa isi asume ca obiectiv bunastarea romanilor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a condamnat, luni seara, partidele politice din Opozitie, pe motiv ca acestea au refuzat sa semneze pactul propus de PSD privind bunastarea romanilor. Am propus, la sfarsitul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )