Libnet.ro
UNICEF

18:45

MAE, avertisment de ultima ora! Romanii din Serbia si din Croatia, in pericol! Temperaturile ating un nivel record

B1 B1,
MAE, avertisment de ultima ora! Romanii din Serbia si din Croatia, in pericol! Temperaturile ating un nivel record

Ministerul Afacerilor Externe a transmis doua avertismente pentruromanii care tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Serbia, respectivin Croatia, din cauza temperaturilor ridicate. in. continuă pe B1

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Trafic rutier intens in Croatia, in toata luna august

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Croatia pe durata lunii august, in conditiile in care, din cauza varfului de sezon estival, circulatia rutiera se in.

Anunt de ultima ora! Viorica Dancila: Voi da OUG pentru instituirea pedepsei cu inchisoarea pe viata

Anunt important facut de premierul Romaniei! Viorica Dancila a declarat, joi 8 august, ca intentioneaza sa dea mai multe ordonante de urgenta, inclusiv una pentru instituirea pedepsei cu inchisoarea pe viata, respectiv inasprirea pedepselor pentru aceste fapte. Ce isi propune Viorica Dancila Premierul Romaniei Viorica Dancila a anuntat, prin intermediul unei postari pe .

Dupa romanii din Italia, si cei din Germania anunta ca NU VIN la mitingul din 10 august: Democratia inseamna mers la vot si nu in strada

Dupa ce romanii din Italia au anuntat ca nu se prezinta la mitingul diasporei, organizat pe 10 august, reprezentantii romanilordin Germania au anuntat o decizie similara. Democratia.

Cosmarul continua in Rusia! Noi explozii devastatoare la un depozit de armament! Bilant de ULTIMA ORA (VIDEO)

Noi explozii au fost inregistrate vineri laun depozit de munitii din Siberia, regiuneaKrasnoiarsk. Este a doua oara intr-o saptamana cand se produc deflagratii violente in aceasta zona. in.

Tonel Pop, dezvaluiri de ultima ora in cazul Caracal: Adevarata ancheta se desfasoara la Sectia Speciala

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat in exclusivitate la Antena 3 ca acele oase din padure nu aveau cum sa fie mai vechi de doua saptamani si automat, acestea nu ii puteau apartine Luizei,.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )