Libnet.ro
UNICEF

23:15

MAE: Un cetatean roman infectat cu noul coronavirus a murit in Germania, unde era lucrator sezonier

Hotnews Hotnews,
 MAE: Un cetatean roman infectat cu noul coronavirus a murit in Germania, unde era lucrator sezonier

Un cetatean roman infectat cu noul coronavirus a murit in Germania, unde era lucrator sezonier, in regiunea Baden-Wurttemberg, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE), potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

MAE: Un cetatean roman infectat cu noul coronavirus a murit in Germania

Un cetatean roman infectat cu noul coronavirus a murit in Germania, unde era lucrator sezonier, in regiunea Baden-Wurttemberg, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE). Potrivit ministerului, aceasta persoana a murit sambata iar miercuri autoritatile germane au confirmat faptul ca era infectata cu noul coronavirus, scrie Agerpres.

inca un oltean infectat cu noul coronavirus. Este un pensionar din Slatina. DSP desfasoara ancheta epidemiologica

Al 13-lea caz al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost confirmat in Olt. Este un pensionar, ancheta epidemiologica fiind in desfasurare.

Cei doi batrani din centrele sociale din Marasesti si Odobesti au murit dupa ce s-au infectat cu noul coronavirus. Ce spune DGASPC Vrancea

Directia de Sanatate Publica a inceput o ancheta epidemiologica. Toti salariatii si beneficiarii celor doua centre vor fi testati.

inca 14 romani infectati cu noul coronavirus au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 346

Bilantul deceselor in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 346 dupa ce autoritatile au anuntat alte 14 morti. Printre acestia se numara si o asistenta medicala de la Spitalul Tandarei, in varsta de doar 42 de ani, si care suferea de diabet zaharat si o afectiune tiroidiana.

Fostul mare rabin al Israelului a murit din cauza infectiei cu noul coronavirus

Una dintre marile figuri ale credintei mozaice, fostul mare rabin sefard al Israelului, Eliyahu Bakshi-Doron, a murit aseara. El fusese internat in spital dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus, dar suferea si de alte boli.

Barbat intors din Marea Britanie, depistat pozitiv cu noul coronavirus abia dupa ce a chefuit cu alti petrecareti. Parchetul a deschis un dosar penal

Un roman - care a revenit in tara din Marea Britanie in luna martie, apoi a participat la o petrecere - a fost confirmat pozitiv ca fiind infectat cu noul coronavirus. Procurorii i-au deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, pentru ca nu a respectat masura carantinei.

Protocol actualizat in cazul pacientilor care au decedat in urma infectarii cu noul coronavirus. Ce noutati aduce ordinul Ministerului Sanatatii

Ministerul Sanatatii a emis un nou ordin pentru protocolul in caz de deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Protocolul explica modul in care vor fi inmormantati cei decedati si stabileste ce au de facut rudele celor care mor de COVID-19. Una dintre noutati este ca persoanele care au decedat in urma infectarii cu noul coronavirus primesc bratari de identificare.

247 de galateni sunt infectati cu noul coronavirus. 15 persoane diagnosticate cu COVID-19 au murit

Politistii au verificat sute de galateni plasati in izolare la domiciliu, aplicand amenzi ce totalizeaza 254. 000 de lei. in judetul Galati au fost efectuate 1. 330 de teste pentru stabilirea infectarii cu noul coronavirus.

Recomandari pentru ingrijirea la domiciliu in cazul infectarii cu noul coronavirus: Dezinfectari dese si contact cat mai redus cu persoana bolnava

Persoanele asimptomatice care vor fi in carantina la domiciliu, precum si bolnavii care prezinta simptomele infectarii cu noul coronavirus vor fi ingrijiti cu respectarea unui set de recomandari menite sa limiteze raspandirea virusului, se arata intr-un document dat publlicitatii de Ministerul Sanatatii.

inca un camin privat de batrani a devenit focar de COVID-19. Cate persoane sunt infectate cu noul coronavirus

Un camin de batrani din judetul Botosani a devenit focar de infectie COVID-19. Aproximativ 20 de persoane, dintre care majoritatea persoane peste 65 de ani au fost confirmate pozitiv la infectia cu noul coronavirus. Autoritatile au demarat o ancheta epidemiologica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )