Libnet.ro
UNICEF

23:45

247 de galateni sunt infectati cu noul coronavirus. 15 persoane diagnosticate cu COVID-19 au murit

Adevărul Adevărul,
247 de galateni sunt infectati cu noul coronavirus. 15 persoane diagnosticate cu COVID-19 au murit

Politistii au verificat sute de galateni plasati in izolare la domiciliu, aplicand amenzi ce totalizeaza 254. 000 de lei. in judetul Galati au fost efectuate 1. 330 de teste pentru stabilirea infectarii cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

inca 14 romani infectati cu noul coronavirus au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 346

Bilantul deceselor in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 346 dupa ce autoritatile au anuntat alte 14 morti. Printre acestia se numara si o asistenta medicala de la Spitalul Tandarei, in varsta de doar 42 de ani, si care suferea de diabet zaharat si o afectiune tiroidiana.

Alti cinci pacienti infectati cu noul coronavirus au decedat. Bilantul deceselor ajunge la 351

Inca cinci pacienti internati dupa ce au fost infectati cu noul tip de coronavirus au decedat, ridicand bilantul total al deceselor la 351, potrivit unei informari a Grupului de Comunicare Strategica.

inca un camin privat de batrani a devenit focar de COVID-19. Cate persoane sunt infectate cu noul coronavirus

Un camin de batrani din judetul Botosani a devenit focar de infectie COVID-19. Aproximativ 20 de persoane, dintre care majoritatea persoane peste 65 de ani au fost confirmate pozitiv la infectia cu noul coronavirus. Autoritatile au demarat o ancheta epidemiologica.

812 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus. Peste jumatate din cazuri, in Suceava

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca 812 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus, mai mult de jumatate din cazuri fiind inregistrate in judetul Suceava.

Institutul Oncologic din Cluj risca sa devina un nou focar de Covid-19. inca 6 persoane sunt infectate cu noul coronavirus

In total, 20 de persoane de la Institultul Oncologic Prof. Doctor Ion Chiricuta sunt infectati cu SARS-CoV-2. Este vorba despre trei cadre medicale si 17 pacienti.

Dosar penal pentru 16 persoane care au mers la slujba in ciuda restrictiilor. Familia unuia dintre credinciosi, depistata pozitiv cu noul coronavirus

Un numar de 16 persoane au participat la acte liturgice in comuna Apahida, judetul Cluj, iar ulterior, patru membri de familie ai unuia dintre participanti au fost confirmati cu noul coronavirus si au fost internati in spital, informeaza procurorii.

GCS: 812 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus

Un numar de 812 cadre medicale sunt infectate in Romania cu noul coronavirus, cele mai multe fiind inregistrate in Suceava - 429 si Bucuresti - 103, conform raportarilor primite de catre Institutul National de Sanatate Publica din teritoriu, informeaza duminica Grupul de Comunicare Strategica GCS).

MAE: Un cetatean roman infectat cu noul coronavirus a murit in Germania, unde era lucrator sezonier

Un cetatean roman infectat cu noul coronavirus a murit in Germania, unde era lucrator sezonier, in regiunea Baden-Wurttemberg, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE), potrivit Agerpres.

MAE: Un cetatean roman infectat cu noul coronavirus a murit in Germania

Un cetatean roman infectat cu noul coronavirus a murit in Germania, unde era lucrator sezonier, in regiunea Baden-Wurttemberg, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE). Potrivit ministerului, aceasta persoana a murit sambata iar miercuri autoritatile germane au confirmat faptul ca era infectata cu noul coronavirus, scrie Agerpres.

Recomandari pentru ingrijirea la domiciliu in cazul infectarii cu noul coronavirus: Dezinfectari dese si contact cat mai redus cu persoana bolnava

Persoanele asimptomatice care vor fi in carantina la domiciliu, precum si bolnavii care prezinta simptomele infectarii cu noul coronavirus vor fi ingrijiti cu respectarea unui set de recomandari menite sa limiteze raspandirea virusului, se arata intr-un document dat publlicitatii de Ministerul Sanatatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )