Libnet.ro
UNICEF

17:30

MAE condamna ferm utilizarea armelor chimice in Siria si pledeaza pentru tragerea la raspundere a vinovatilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAE condamna ferm utilizarea armelor chimice in Siria si pledeaza pentru tragerea la raspundere a vinovatilor

Ministerul Afacerilor Externe condamna din nou in mod ferm utilizarea armelor chimice in orice circumstante, in orice imprejurare, comiterea unor asemenea acte neavand nicio justificare, si pledeaza pentru tragerea la raspundere, in urma anchetei, a persoanelor vinovate de comiterea unui asemenea act. continuă pe Ziarul Bursa

Romania condamna ferm utilizarea armelor chimice in orice imprejurare

Teodor Melescanu a declarat astazi, intr-o conferinta de presa comuna cu omologul francez Jean-Yves Le Drian, ca Romania condamna ferm utilizarea armelor chimice in orice imprejurare, dar mai ales atunci cand este vorba de folosirea lor impotriva civililor, referire la presupusul atac chimic din Siria, informeaza News. ro.

Romania INTERVINE in CONFLICTUL din SIRIA: Reactie DURA a ministrului de Externe

Romania condamna ferm utilizarea armelor chimice in orice circumstante, in orice imprejurare, dar mai ales atunci cand este vorba de folosirea lor impotriva civililor, a declarat, joi, ministrul Afacerilor.

Guvernul si MAE condamna folosirea armelor chimice in Siria si asigura partenerii Romaniei de sprijin

Ministerul Afacerilor Externe si Guvernul Romaniei au reactionat la atacul armat condus de SUA, Franta si Marea Britanie impotriva Siriei, condamnand in comunicatele transmise utilizarea armelor chimice si reiterand sprijinul si solidaritatea fata de.

Iohannis, la intalnirea cu ministrul de Externe francez: Condamn folosirea armelor chimice in Siria

Romania reactioneaza in scandalul global declansat in urma utilizarii armelor chimice in Siria. Dupa ministrul de Externe, Teodor Melescanu, si presedintele Klaus Iohannis a condamnat utilizarea acestor.

Romania se implica in conflictul mondial al momentului. Reactia ministrului de Externe, in urma atacurilor chimice din Siria

Romania condamna ferm utilizarea armelor chimice in orice circumstante, in orice imprejurare, dar mai ales atunci cand este vorba de folosirea lor impotriva civililor, a declarat, joi, ministrul Afacerilor.

MAE saluta finalizarea raportului Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice

Ministerul Afacerilor Externe MAE) saluta finalizarea, joi, a raportului Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC), elaborat la solicitarea de asistenta tehnica a Marii Britanii ca urmare a incidentului de la Salisbury de pe 4 martie, informeaza Agerpres.

Liviu Dragnea: Folosirea armelor chimice, o incalcare flagranta a normelor fundamentale de drept international

Folosirea armelor chimice este inacceptabila in orice circumstante si constituie o incalcare flagranta a regimului international de neproliferare, a normelor fundamentale de drept international, a afirmat sambata presedintele Camerei Deputatilor, Liviu.

UPDATE Organizatia pentru Interzicerea Armelor Chimice confirma gama de otrava folosita in cazul Skripal

Organizatia pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC) a confirmat analiza Marii Britanii cu privire la agentul neurotoxic folosit pentru otravirea fostului spion rus Serghei Skripal si a fiicei sale Iulia.

Klaus Iohannis, reactie pe Twitter dupa atacul din Siria: Suntem solidari cu actiunile partenerilor nostri strategici

Presedintele Klaus Iohannnis afirma, intr-un mesaj postat sambata pe Twitter, ca Romania isi reitereaza condamnarea cu privire la utilizarea armelor chimice in Siria, care nu este deloc justificata. Suntem solidari cu actiunile partenerilor nostri strategici.

Seful Pentagonului, ANUNT CUTREMURATOR despre un atac cu rachete in Siria: Ar putea scapa de sub control

James Mattis a condamnat in fata Congresului american presupusul atac chimic din Douma lansat de regimul al-Assad. Utilizarea armelor chimice in Siria este pur si simplu impardonabila, a declarat joi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )