Libnet.ro
UNICEF

22:00

Romania INTERVINE in CONFLICTUL din SIRIA: Reactie DURA a ministrului de Externe

B1 B1,
Romania INTERVINE in CONFLICTUL din SIRIA: Reactie DURA a ministrului de Externe

Romania condamna ferm utilizarea armelor chimice in orice circumstante, in orice imprejurare, dar mai ales atunci cand este vorba de folosirea lor impotriva civililor, a declarat, joi, ministrul Afacerilor. continuă pe B1

Romania se implica in conflictul din Siria. Declaratiile de ULTIM MOMENT ale ministrului Teodor Melescanu

Romania reactioneaza in conflictul mondial declansat in urma utilizarii armelor chimice din Siria. Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, condamna utilizarea armelor chimice si sustine investigatiile in.

Baba Vanga, PREVIZIUNI SUMBRE privind conflictul din Siria: Va incepe o CRIZA NUCLEARA si al Treilea RAZBOI MONDIAL

Celebra clarvazatoare Baba Vanga a prevazut folosirea armelor chimice in Siria si amplificarea luptelor care vor duce la folosirea armelor nucleare si la izbucnirea celui de-al Treilea Razboi Mondial. Baba.

RAZBOI TOTAL! DONALD TRUMP va raspunde atacului chimic din SIRIA in maximum 48 de ore: Nimic nu este exclus

Raspunsul Statelor Unite la atacul cu arme chimice din Siria va fi decis in urmatoarele 24-48 de ore, a declarat presedintele american Donald Trump, potrivit site-ului televiziunii CNBC. Condamnam atacul odios.

Rusia face un pas inapoi. Navele militare ruse au parasit o baza din Siria de teama unui atac al Statelor Unite

Navele militare ruse au parasit baza Tartus din Siria de teama unui atac al Statelor Unite, afirma Vladimir Samanov, presedintele Comisiei pentru Aparare din Duma de Stat, Camera inferioara a Parlamentului.

OMS solicita acces in zona in care a avut loc atacul chimic din Siria

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) cere acces in regiunea Douma din Siria in care a avut un atac chimic, sustinand ca are informatii conform carora sute de persoane au fost afectate, transmite BBC.

SUA si Rusia nu ajung la un acord privind raspunsul la atacul chimic din Siria

Rusia si aliatii occidentali nu au reusit sa ajunga la un compromis privind un raspuns international la atacul chimic din Siria in cadrul Consiliului de Securitate al ONU, informeaza The Guardian.

Donald Trump va actiona in 48 de ore in cazul atacului chimic din Siria

Donald Trump a condamnat presupusul atac chimic din Siria. Presedintele american va lua o decizie cu privire la raspunsul Statelor Unite ale Americii in urmatoarele 24 sau 48 de ore. Declaratiile au fost facute.

Romania se implica in conflictul mondial al momentului. Reactia ministrului de Externe, in urma atacurilor chimice din Siria

Romania condamna ferm utilizarea armelor chimice in orice circumstante, in orice imprejurare, dar mai ales atunci cand este vorba de folosirea lor impotriva civililor, a declarat, joi, ministrul Afacerilor.

Rusia si-a retras navele din Siria si asteapta coordonatele tintelor care vor fi lovite de SUA

Navele de razboi pe care Rusia le avea in portul sirian Tartus au fost retrase miercuri din motive de securitate. Seful comisiei pentru aparare, Vladimir Samanov a anuntat ca aceasta masura este una de.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )