Libnet.ro
UNICEF

12:15

MAE condamna in termenii cei mai categorici atacurile din Arabia Saudita

Adevărul Adevărul,
MAE condamna in termenii cei mai categorici atacurile din Arabia Saudita

Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei condamna in termenii cei mai categorici atacurile din data de 14 septembrie asupra unor facilitati de productie a titeiului din Arabia Saudita. continuă pe Adevărul

MAE condamna atacul din Arabia Saudita, abia la doua zile distanta. Statele din Occident au reactionat imediat dupa incidentul care a oprit 5% din productia globala de petrol crud

Ministerul Afacerilor Externe a lansat un comunicat de presa, prin care condamna in termenii cei mai categorici atacurile din Arabia Saudita, desi au trecut deja doua zile de la incidentul, care a paralizat.

Hotul din Galati devenit unul dintre cei mai temuti escroci din puscari

Un barbat de 30 de ani, din judetul Galati, detine un adevarat record al inselaciunilor prin metoda Accidentul, fiind trimis in judecata in peste zece dosare pentru fapte comise din puscarie. Individul.

Hotul devenit unul dintre cei mai temuti escroci din puscarii. Culisele inselaciunilor prin metoda Accidentul

Un barbat de 30 de ani, din judetul Galati, detine un adevarat record al inselaciunilor prin metoda Accidentul, fiind trimis in judecata in peste zece dosare pentru fapte comise din puscarie. Individul a fost interceptat de procurori in timp ce se confesa complicei care ridica banii de la ghisee.

IT-istii raman cei mai bine platiti angajati din Romania. Cum continua topul

Potrivit raportului anual HR Review Trends, lansat de eJobs, angajatii din IT continua sa aiba cele mai consistente salarii din Romania, salariul mediu net din IT, la nivel national, fiind anul trecut de 5. 731 de lei pe luna.

CM Baschet (m): SUA a terminat pe locul 7 - cea mai slaba clasare din istoria lor in competitie

Nationala de baschet masculin a SUA a incheiat, sambata, Cupa Mondiala de la Beijing, pe locul 7, dupa ce a invins Polonia, scor 87-74, in partida de clasament final. Pentru americani este cea mai slaba clasare din istoria de 18 participari la Cupa Mondiala, la care au in palmares 12 medalii, din care cinci de aur, inclusiv titlul mondial de la ultima editie.

Trafic rutier restrictionat pe mai multe artere din Capitala

Traficul rutier va fi restrictionat vineri pe mai multe strazi din Capitala avand in vedere organiza.

Studiu ingrijorator: Ursii din Romania, cei mai periculosi din lume

Atacurile ursilor asupra oamenilor s-au inmultit exponential, in ultima perioada, in Romania. O dovedesc nu doar relatarile aproape zilnice ale presei din tara, ci si un studiu recent publicat de Scientific.

Seful NATO, ingrijorat de riscul unei escaladari dupa atacurile din Arabia Saudita

Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat ca exista riscul unei escaladari a situatiei tensionate din Arabia Saudita, acuzand Teheranul ca destabilizeaza intregul Orient Mijlociu. Facem apel.

Armamentul folosit in atacurile din Arabia Saudita provine din Iran (coalitia care intervine in Yemen)

Armamentul folosit in dublul atac impotriva instalatiilor petroliere din Arabia Saudita este de provenienta iraniana, a afirmat luni purtatorul de cuvant al coalitiei care intervine in Yemen impotriva rebelilor Houthis, scrie AFP.

Banii romanesti sunt cei mai murdari din lume

O echipa de cercetatori de la Universitatea Radboud din Nijmegen, Olanda, a primit premiul Ig Nobel pentru un studiu privind transmisibilitatea bacteriilor de pe bancnote.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )