Libnet.ro
UNICEF

08:15

Banii romanesti sunt cei mai murdari din lume

Adevărul Adevărul,
Banii romanesti sunt cei mai murdari din lume

O echipa de cercetatori de la Universitatea Radboud din Nijmegen, Olanda, a primit premiul Ig Nobel pentru un studiu privind transmisibilitatea bacteriilor de pe bancnote. continuă pe Adevărul

Studiu ingrijorator: Ursii din Romania, cei mai periculosi din lume

Atacurile ursilor asupra oamenilor s-au inmultit exponential, in ultima perioada, in Romania. O dovedesc nu doar relatarile aproape zilnice ale presei din tara, ci si un studiu recent publicat de Scientific.

Viorica Dancila, apel catre Klaus Iohannis: Resping ferm abordarea presedintelui. Oamenii sunt cei care au de suferit din cauza jocului electoral

Premierul Viorica Dancila a declarat in sedinta de guvern de joi ca respingeabordarea presedintelui, subliniind ca cetatenii au de suferit din cauza jocului electoral initial la nivel.

Viorica Dancila: Resping ferm abordarea lui Klaus Iohannis. Oamenii sunt cei care au de suferit din cauza jocului electoral

Premierul Viorica Dancila a declarat in sedinta de guvern de joi ca respingeabordarea presedintelui, subliniind ca cetatenii au de suferit din cauza jocului electoral initial la nivel.

Cea mai batrana mama din lume a nascut gemeni: la ce varsta a intrat in Cartea Recordurilor

Nu se mai astepta nimeni sa nasca, dar ea a facut un efort titanic in acest sens si a dat rezultate. Dupa numeroase tentative, a reusit sa nasca doua fetite gemene si sa intre in Cartea Recordurilor Guiness. Numele sau este Mangayamma si are 74 de ani. Este o femeie din regiunea Anthar Pradesh din .

Cea mai macabra meserie din lume are legatura cu tatuajele, dar nu e cea care crezi

In cazul in care ai crezut ca stii deja o mare parte dintre meseriile ciudate ale lumii, vei fi uimit sa afli ca exista una legata de interactiunea cu tatuajele pe care nu ai stiut-o niciodata. Exista multe meserii neobisnuite in lumea aceasta. Unele dintre ele exista doar in anumite colturi ale mapamondului, iar altele .

Noua universitati romanesti sunt in clasamentul international al universitatilor 2020 realizat de Times Higher Education ASE-ul, singura care urcat semnificativ in top

Noua universitati din Romania sunt prezente in clasamentul international al universitatilor realizat de Times Higher Education: World University Rankings 2020. Este vorba de Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Academia de Studii Economice din Bucuresti, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Universitatea din Bucuresti, Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa din Iasi, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Politehnica din Timisoara, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca si Universitatea de Vest din Timisoara. Dintre toate, singura care se afla in in trend ascendent este Academia de Studii Economice din Bucuresti, care a urcat in intervalul 8011000, comparativ cu anul trecut, cand ocupa un loc in intervalul 1001+. in aceeasi categorie in care se afla si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Cele mai bune orase din lume pentru Generatia Z. Bucuresti, un oras nepotrivit

Tinerii sub 22 de ani, adica Generatia Z, sunt pe cale sa intre in campul muncii, iar unele orase sunt mai bine pregatite decat altele sa ii primeasca si sa ii integreze. Londra este orasul cel mai potrivit pentru ei, in timp ce Bucurestiul ocupa un loc rusinos, arata un studiu realizat la nivel mondial.

Business report: Cele mai bune orase din lume pentru Generatia Z. Bucuresti, un oras nepotrivit; Piata muncii la Cluj: scadere naturala, imbatranire si migratie externa

Cresterea puterii de cumparare a salariilor se mentine la peste 10%, productivitatea muncii la +0,2%. Castigul salarial mediu brut din luna iulie 2019 a fost de 5. 091 lei, cu 0,7% mai mic. Ni se spune la TV ca avem cea mai mare crestere economica din Europa, ca sunt bani pentru majorarea pensiilor si ca vom avea autostrazi. Si apoi ne uitam la o cifra si ne dam seama care e adevarul.

BURSELE DIN LUME Banca Centrala Europeana creste cotatiile in Europa

BCE spune ca va achizitiona active atat cat trebuie pana cand vor fi posibile cresteri de dobanzi * Indicii americani, in preajma maximelor istorice -Titlurile din Europa au inregistrat in mare parte cresteri in sedinta de ieri, avansul ducand actiunile de pe continent la cel mai inalt nivel din ultimele sase saptamani, in conditiile in care Banca Centrala Europeana BCE) nu a dezamagit, ci a confirmat asteptarile pietei privind sustinerea economiei zonei euro si readucerea inflatiei catre tinta de 2%.

Bursele din lume

London Stock Exchange - Actiunile London Stock Exchange Group Plc, operatorul Bursei din Londra LSE), au inregistrat un plus de 6,3% la ora locala 14. 32, atingand 7. 234 pence. Hong Kong Exchanges and Clearing Ltd. HKEX), operatorul Bursei din Hong Kong, a lansat, ieri, o oferta nesolicitata de 32 de miliarde de lire sterline 39 de miliarde de dolari) in numerar si actiuni pentru preluarea LSE.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )