Libnet.ro
UNICEF

05:30

MAE continua sa ofere asistenta romanilor afectati de uraganul Irma, din insula Saint Martin

România Liberă România Liberă,
MAE continua sa ofere asistenta romanilor afectati de uraganul Irma, din insula Saint Martin

Romanii afectati de uraganul Irma pot solicita sprijinul echipei consulare a Ministerului de Externe, care isi continua activitatea, in statul afecta . continuă pe România Liberă

MAE: Alti trei romani au fost evacuati din Insula Saint Martin, afectata de uraganul Irma

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca, luni, alti trei cetateni romani au fost evacuati din Insula Saint Martin catre Santo Domingo, Republica Dominicana, numarul romanilor evacuati din zonele afectate de uraganul Irma ajungand la sapte.

Uraganul IRMA a lovit statul Florida: Cel mai mare ordin de evacuare din istoria SUA. Zeci de mii de romani afectati (VIDEO)

Uraganul Irma loveste din plin statul american Florida. Ploaia si vantul spulbera deja zonele de coasta, dar adevarata urgie inca nu a inceput. Furtuna este cotata la categoria 4 iar ce e mai.

MAE, o noua atentionare de calatorie. Ce se intampla cu uraganul IRMA

Ministerul Afacerilor Externe a informat marti ca uraganul Irma, care a ajuns in zona statului american Georgia, a scazut ca intensitate pana la nivelul unei furtuni tropicale, cu intensificari de.

Alti trei cetateni romani au fost evacuati din insula Saint Martin, afectata de uraganul Irma

Alti trei cetateni romani au fost evacuati, in seara zilei de 11 septembrie, din insula Saint Martin, afectata de uraganul Irma, catre Santo Domingo, Republica Dominicana, numarul cetatenilor romani evacuati din zonele afectate de calamitati ajungand la sapte, a anuntat astazi Ministerul Afacerilor Externe MAE), intr-un comunicat de presa.

Uraganul Irma continua sa loveasca, fara mila, statul Florida - LIVE VIDEO

Uraganul Irma continua sa loveasca, fara mila, statul Florida, de aproape 24 de ore. Desi nu s-a aflat, direct, in calea furtunii, orasul Miami este partial inundat. Irma inainteaza pe coasta.

Uraganul Irma si premierul Tudose ne scumpesc benzina

Companiile petroliere au scumpit semnificativ benzina si motorina zilele trecute, chiar si cu peste zece bani pe litru. De vina ar fi uraganul Irma, care a facut ravagii in SUA. Noi cresteri de pret sunt asteptate pe 15 septembrie, odata cu supraacciza la carburanti.

Domolirea bestiei: Uraganul Irma a fost retrogradat la furtuna tropicala

Uraganul Irma a fost retrogradat la furtuna tropicala, desi forta rafalelor sale de vant ramane in continuare apropiata de cea a unui uragan, conform Centrului american al uraganelor. Irma se.

Stare de catastrofa in Florida: Uraganul Irma a facut primele victime

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat ieri starea de catastrofa naturala in statul Florida, lovit de uraganul Irma, informeaza AFP.

LIVE VIDEO Uraganul Irma loveste cu furie Florida: Milioane de oameni ramasi fara electricitate, centrul orasului Miami inundat

Slabit, dar inca extrem de puternic, uraganul Irma a lovit cu putere zona de coasta a Peninsulei Florida cu rafale de vant puternice si ploi abundente ce au lasat aproximativ trei milioane de oameni fara electricitate si a inundat strazile din centrul orasului Miami.

LIVE VIDEO Uraganul Irma loveste cu furie Florida. Presedintele Donald Trump declarastarea de catastrofa naturala

Slabit, dar inca extrem de puternic, uraganul Irma a lovit cu putere zona de coasta a Peninsulei Florida cu rafale de vant puternice si ploi abundente ce au lasat aproximativ trei milioane de oameni fara electricitate si a inundat strazile din centrul orasului Miami.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )