Libnet.ro
UNICEF

14:00

Uraganul Irma continua sa loveasca, fara mila, statul Florida - LIVE VIDEO

Antena3 Antena3,
Uraganul Irma continua sa loveasca, fara mila, statul Florida - LIVE VIDEO

Uraganul Irma continua sa loveasca, fara mila, statul Florida, de aproape 24 de ore. Desi nu s-a aflat, direct, in calea furtunii, orasul Miami este partial inundat. Irma inainteaza pe coasta. continuă pe Antena3

VIDEO Tot ce stim pana acum despre uraganul Irma. Furtuna va lovi si statul Florida, unde s-a emis ordin de evacuare pentru 5,6 milioane de cetateni

Uraganul Irma a ajuns, sambata, in Cuba, dupa ce a facut cel putin 19 morti in insulele din Marea Caraibilor, amenintate la ora transmiterii acestor informatii de uraganul Jose.

Uraganul Irma, asteptat sa loveasca Florida, a provocat pagube de 1,2 miliarde de euro pe insulele Saint-Martin si Saint-Barthelemy

Uraganul Irma a provocat pagube de 1,2 miliarde de euro pe insulele Saint-Martin si Saint-Barthelemy, au anuntat autoritatile citate de AFP.

VIDEO Uraganul Irma loveste deja in sudul statului Florida. Aproape sapte milioane de americani au primit ordin de evacuare

Uraganul Irma isi face simtita prezenta in statul Florida, unde rafalele de vant puternic au lovit deja sudul statului, iar nivelul apei se ridica deja. Uraganul va incepe insa sa se deplaseaza deasupra statului Florida duminica dupa-amiaza.

Imagini din locul in care va lovi uraganul Irma. Ce spun romanii aflati in Florida

Uraganul Irma a atins deja Florida si va atinge punctul maxim la 9. 00 ora Romaniei). Irma va lovi cu o putere foarte mare. La Miami, autoritatile au luat masuri din timp si au deschis mai multe centre de.

VIDEO Fenomen extrem: Uraganul Irma a supt apa oceanului, golind plajele din Florida si Bahamas

Uraganul Irma a fost atat de puternic incat a supt temporar apa oceanului, golind plajele din Peninsula Florida si Insulele Bahamas, in aceste zile. Expertii sustin ca acest fenomen natural are loc in timpul furtunilor extrem de puternice.

Fenomen extrem: Uraganul Irma a supt apa oceanului. Imagini apocaliptice in Florida si Bahamas - VIDEO

Uraganul Irma a fost atat de puternic incat a supt temporar apa oceanului, golind plajele din Peninsula Florida si Insulele Bahamas, in aceste zile. Acest fenomen natural are loc in.

Imagini cu momenul in care un tanar a fost lovit de uraganul Irma - VIDEO

Imagini terifiante surprinse in Key West, Florida, in cea mai sudica zona a SUA, acolo loveste uraganul Irma. Un barbat a vrut sa surprinda valurile care se izbesc de tarm, dar a fost luat pe sus si.

Uraganul Irma, tot mai aproape de Florida. Aproape sapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare

Aproape sapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare in Florida si Georgia, inainte ca uraganul Irma, care a fost retrogradat la nivelul trei din cinci pe scara Saffir-Simpson, sa loveasca statul.

Aproape sapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare in Florida si Georgia, inainte de uraganul Irma

Aproape sapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare in Florida si Georgia, inainte ca uraganul Irma, care a fost retrogradat la nivelul trei din cinci pe scara Saffir-Simpson, sa loveasca statul american, au anuntat oficiali din serviciile de.

Aproape sapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare in Florida si Georgia, inainte de uraganul Irma

Aproape sapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare in Florida si Georgia, inainte ca uraganul Irma, care a fost retrogradat la nivelul trei din cinci pe scara Saffir-Simpson, sa loveasca statul american, au anuntat oficiali din serviciile de administrare a situatiilor de urgenta, citati de Associated Press.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )