Libnet.ro
UNICEF

18:00

MAE despre cei doi militari americani acuzati ca ar fi violat o romanca in Italia: Actul de justitie impartial sa fie infaptuit

Adevărul Adevărul,
MAE despre cei doi militari americani acuzati ca ar fi violat o romanca in Italia: Actul de justitie impartial sa fie infaptuit

Ministerul de Externe a anuntat ca a transmis Ambasadelor Italiei si Statelor Unite ca la finalizarea anchetei actul de justitie independent si impartial sa fie infaptuit, ca urmare a informatiilor aparute privind persoana de cetatenie romana din Italia care acuza doi militari americani de presupuse abuzuri. continuă pe Adevărul

Cei doi militari americani acuzati de violarea unei romance in Italia au fost arestati

Justitia italiana a emis, joi seara, mandate pentru arestarea celor doi militari americani acuzati de violarea unei romance in orasul Vicenza, relateaza site-ul agentiei AGI. Doi militari americani.

Doi militari americani, acuzati de violarea unei romance in Italia. SUA cer repatrierea suspectilor

Doi militari americani stationati la o baza din nordul Italiei sunt acuzati de violarea unei romance prezentata drept prostituata, cazul starnind tensiuni diplomatice intre Roma si Washington, in contextul in care justitia americana solicita repatrierea celor doi, scrie Il Giornale di Vicenza, citat de Mediafax.

Italia: Doi militari americani, acuzati de violarea unei romance insarcinate. SUA cer repatrierea suspectilor

Doi militari americani stationati la o baza din nordul Italiei sunt acuzati de violarea unei romance prezentata drept prostituata. Cazul a starnit tensiuni diplomatice intre Roma si Washington, iar justitia.

Doi militari americani, acuzati de violarea unei romance in Italia; SUA cer repatrierea suspectilor

Doi militari americani stationati la o baza din nordul Italiei sunt acuzati de violarea unei romance prezentata drept prostituata, cazul starnind tensiuni diplomatice intre Roma si Washington, in contextul in care justitia americana solicita repatrierea celor doi, scrie Il Giornale di Vicenza.

Doi militari americani, acuzati de violarea unei romance in Italia. Statele Unite cer repatrierea suspectilor

Doi militari americani stationati la o baza din nordul Italiei sunt acuzati de violarea unei romance prezentata drept prostituata si care ar fi fost in luna a sasea de sarcina. Acest caz a starnit tensiuni diplomatice intre Roma si Washington, in contextul in care justitia americana solicita repatrierea celor doi, scrie Il Giornale di Vicenza.

MAE cere informatii despre cazul persoanei de cetatenie romana ce ar fi fost abuzata de doi militari americani

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca a intreprins imediat prin Ambasada Romaniei la Roma si Consulatul General al Romaniei la Trieste demersurile necesare pentru obtinerea de informatii cu privire la cazul persoanei de cetatenie romana din Italia care acuza doi militari americani de abuzuri, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Doi militari americani sunt acuzati de VIOLAREA unei romance in Italia. SUA cer repatrierea suspectilor

Doi militari americani stationati la o baza din nordul Italiei sunt acuzati de violarea unei romance prezentata drept prostituata, cazul starnind tensiuni diplomatice intre Roma si Washington, in contextul in.

Mai multi politicieni cer judecarea in Italia a militarilor americani acuzati de violarea unei romance

Mai multi politicieni italieni cer ca cei doi militari americani acuzati de violarea unei romance sa fie judecati in Italia. Acestia considera inacceptabila solicitarea americana ca cei doi sa fie.

in ciuda presiunilor SUA, militarii americani acuzati de violarea unei romance in Italia au fost arestati

Justitia italiana a emis, joi seara, mandate pentru arestarea celor doi militari americani acuzati de violarea unei romance in orasul Vicenza, relateaza site-ul agentiei AGI.

Credeai ca stii totul despre Narcotic Sound and Christian D? Noi i-am dezbracat de secrete! Afla 5 lucruri pe care nu le stiati despre cei doi artisti!

Sunt talentati, frumosi, au succes, si au lansat recent un nou single ce se bucura de un real succes .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )