Libnet.ro
UNICEF

08:15

MAE, despre rapirea unui navigator roman: A fost convocata Celula de criza

Adevărul Adevărul,
MAE, despre rapirea unui navigator roman: A fost convocata Celula de criza

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis, referitor la rapirea unor navigatori in largul Republicii Togo, ca a fost convocata, in regim de urgenta, Celula de criza interinstitutionala pentru a initia demersurile necesare pentru verificarea situatiei, confirmarea informatiilor referitoare la cetatenia si identitatea persoanelor rapite. continuă pe Adevărul

MAE a convocat Celula de criza in cazul rapirii unui navigator roman in Togo

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza, luni, ca ministrul Bogdan Aurescu a convocat, in regim de urgenta, Celula de criza interinstitutionala cu privire la incidentul produs la data de 29 noiembrie a. c. in zona portului Lome, Republica Togo, in care a fost implicata nava Agisilaos si care s-ar fi soldat cu rapirea mai multor navigatori, printre care si un cetatean roman, potrivit News.

Ministrul Aurescu a convocat celula de criza, dupa rapirea unui marinar roman in apropierea Africii

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca ministrul Bogdan Aurescu a convocat celula de criza interins.

Alerta! Navigator roman, aflat la bordul unui tanc petrolier, rapit de pirati in Golful Guineei

Un roman aflat la bordul unui tanc petrolier a fost rapit de pirati in Golful Guineei, alaturi de alti 3 marinari. Printre cei 23 de marinari de pe nava se aflau rusi, filipinezi, dar si romani. Nava se afla acum in siguranta cu restul echipajului la bord.

Nava cu romani, atacata de pirati in Oceanul Atlantic. Patru persoane au fost rapite, intre care si un navigator roman

Patru navigatori, intre care si un roman, aflati la bordul unui tanc petrolier au fost rapiti de pirati din Golful Guineei. Printre cei 23 de marinari de pe nava se aflau rusi, romani si filipinezi. in prezent, nava se afla in siguranta cu restul echipajului la bord.

Nava petroliera, atacata in Golful Guineei Patru marinari, printre care un roman, au fost rapiti MAE: A fost convocata Celula de criza interinstitutionala - UPDATE

Nava petroliera Agisilaos a fost atacata de pirati duminica seara in Golful Guineei, la sud de Lome, Togo, in timp ce se deplasa de la Pointe-Noire, iar patru membri ai echipajului, printre care un roman, au fost rapiti, relateaza Maritimebulletin. net. Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca ministrul Bogdan Aurescu a convocat, in regim de urgenta, Celula de criza interinstitutionala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )