Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE: Nu exista indicii ca ar fi romani printre victimele atentatului de la Barcelona

B1 B1,
MAE: Nu exista indicii ca ar fi romani printre victimele atentatului de la Barcelona

Ministerul roman al Afacerilor Externe a anuntat ca nu exista indicii cu privire la prezenta unor romani printre victimele atentatului care a avut loc joi la Barcelona, se arata intr-un comunicat. continuă pe B1

Bulibaseala si lipsa de profesionalism pentru guvernul Tudose: Informatii contradictorii cu privire la prezenta unor cetateni romani printre victimele atacului terorist din Barcelona

Informatii contradictorii cu privire la prezenta unor cetateni romani printre victimele atacului terorist din Barcelona. Un comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe anunta joi, in .

Atac terorist in Barcelona. MAE: Nu sunt cetateni romani printre victimele atacului

O furgoneta a intrat in multime, joi dupa-amiaza, in zona turistica Ramblas din Barcelona. Cel putin doua persoane au murit, iar alte aproximativ 20 au fost grav ranite. Niciun cetatean romac.

MAE cu privire la atentatul din Barcelorna: Momentan nu exista indicii ca ar fi printre victime si cetateni romani

Consulatul General al Romaniei la Barcelona are in atentie incidentul produs in zona La Rambla, unde o dubita a intrat in multime omorand peste 13 persoane si ranind alte peste 20, si a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale pentru a verifica daca printre victime se inregistreaza si cetateni romani. Momentan nu exista indicii in acest sens.

Ministrul de Externe Teodor Melescanu: Nu exista indicii ca sunt romani nici printre cei morti, nici printre raniti

Ministrul de Externe Teodor Melescanu a venit cu noi precizari in emsiunea Editie Speciala, de la Antena 3, despre situatia din Barcelona. Melescanu a confirmat ca nu exista indicii ca ar.

Primele precizari ale MAE, privind atacul din Barcelona: Printre victime nu se afla cetateni romani

Niciun cetatean roman nu se afla printre victimele atentatului de la Barcelona, informeaza Ministerul Afacerilor Externe. La nivelul Ambasadei Romaniei de la Madrid a fost instituita o celula de criza.

Atentat la Barcelona. Numarul de telefon la care pot suna cetatenii romani afectati

Niciun cetatean roman nu se afla printre victimele atentatului de la Barcelona, informeaza Ministerul Afacerilor Externe. La nivelul Ambasadei Romaniei de la Madrid a fost instituita o celula de.

Liderii modiali isi exprima solidaritatea fata de victimele atentatului din Barcelona: Nu vom fi intimidati de un astfel de act de barbarism (FOTO)

Liderii mondiali reactioneaza dupa atentatul comis joi in Barcelona si isi exprima solidaritatea cu poporul spaniol. Presedintele american Donald Trump a precizat pe Twitter ca Statele.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )