Libnet.ro
UNICEF

11:00

MAE: Opt romani, lucratori la o ferma agricola din Franta, diagnosticati cu Covid-19

B1 B1,
MAE: Opt romani, lucratori la o ferma agricola din Franta, diagnosticati cu Covid-19

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, joi, ca ambasada Romaniei la Paris a fost instiintata cu privire la testarea pozitiva cu COVID-19 a opt cetateni romani, lucratori la o ferma agricola din. continuă pe B1

MAE: 8 romani din Franta, depistati pozitiv la testul pentru coronavirus. Ei lucrau la o ferma agricola

Ambasada Romaniei la Paris a fost notificata cu privire la testarea pozitiva pentru infectia cu Covid-19 a 8 cetateni romani, lucratori la o ferma agricola din departamentul Landes al regiunii Aquitania din Franta, potrivit unui comunicat de presa al MAE. Romanii se afla in Franta de la inceputul lunii iunie, iar testarea lor pentru coronavirus a fost facuta pe 2 iulie. Ei sunt, in prezent, in carantina.

Opt romani dintr-o ferma din Franta, infectati cu COVID-19

Opt romani care lucreaza in Franta la o ferma agricola au fost testati pozitiv cu pentru infectia cu COVID-19, potrivit Ministerul Afacerilor Externe MAE). Acestia se afla in prezent intr-un centru de carantina din departamentul Landes al regiunii Aquitania din Franta, iar starea lor de sanatate este buna, primind ingrijire de specialitate.

MAE: Doi romani, unul aflat in Insula Thassos si un altul in Paralia Katerini, au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, joi, ca doi romani in Grecia au fost testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Primul se afla in insula Thassos, iar al doilea in Paralia Katerini.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )