Libnet.ro
UNICEF

20:30

MAE: Peste 180 de cetateni romani adusi luni seara din Venetia cu o cursa charter

Antena3 Antena3,
MAE: Peste 180 de cetateni romani adusi luni seara din Venetia cu o cursa charter

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca in aceasta seara, 24 martie, vor fi adusi in tara 184 de cetateni romani, din Venetia, in contextul crizei de coronavirus. continuă pe Antena3

MAE: Peste 100 de cetateni romani adusi luni seara din Venetia cu o cursa charter

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca in aceasta seara, 23 martie, vor fi adusi in tara 109 cetateni romani, cu o cursa charter, din Venetia, in contextul crizei de coronavirus.

MAE: in cursul acestei seri vor reveni in tara 109 cetateni romani aflati temporar in Italia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca, in cursul serii de luni, vor reveni in tara 109 cetateni romani aflati temporar in Italia.

MAE anunta ca alti 184 de cetateni romani vor reveni din Italia, cu o cursa tip charter

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca alti 184 de cetateni romani aflati temporar in Italia,.

in cursul acestei seri, revin in tara inca 184 de cetateni romani din Italia

In continuarea demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe MAE) si ale Ministerului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, in cursul acestei seri, sunt readusi in tara 184 de cetateni romani din Italia.

CORONAVIRUS |Ministerul Afacerilor Externe repatriaza 109 romani din Venetia, Italia, luni seara

Ministerul Afacerilor Externe si Ministerul Transporturilor au colaborat pentru repatrierea a 109 cetateni romani din Venetia, luni seara. Persoanele care urmeaza sa ajunga in tara fac parte din categoria.

Peste 31.800 de cetateni romani si straini au trecut, in ultimele 24 de ore, prin punctele de frontiera

Inspectoratul General al Politiei de Frontiera IGPF) informeaza ca, in ultimele 24 de ore, aproximativ 18. 800 de persoane au intrat in tara, iar 13. 000 au iesit. De asemenea, granita a fost tranzitata de peste 17. 200 mijloace de transport.

IN PERIOADA 16 - 20 MARTIE ANCPI a eliberat si a transmis online peste 180 de mii de documente

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI) a eliberat si a transmis online peste 180. 000 de documente, in perioada 16 - 20 martie 2020, se arata intr-un comunicatremis Redactiei noastre.

Coronavirus: 118 persoane plasate fortat in carantina in ultimele doua zile pentru ca nu au respectat autoizolarea Au fost date 665 de amenzi Ce noi restrictii intra in vigoare de luni seara

Peste 100 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare au fost plasate automat in carantina institutionalizata de sambata noapte, de la intrarea in vigoare a ordonantei militare nr. 2 si pana in prezent. De luni seara, de la ora 22. 00, intra in vigoare restrictiile de circulatie in afara locuintei.

Controale pe strazi, luni seara. Pe o ploaie apriga, politistii au verificat daca trecatorii au un motiv intemeiat sa fie pe strada intre 22 si 06:00 (FOTO, VIDEO)

Politistii au organizat filtre, luni seara, in Capitala, si au verificat daca trecatorii au intr-adevar motiv sa fie pe strada, iar majoritatea aveau. Demersul autoritatilor vine dupa intrarea in vigoare.

Masurile de prevenire a raspandirii coronavirusului care au intrat in vigoare de luni seara, de la ora 22

Unele dintre noile masuri de prevenire a raspandirii coronavirusului, anuntate de ministrul de Interne, Marcel Vela, prin Ordonanta Militara, au intrat in vigoare pe 22 martie, iar altele au intrat in vigoare luni seara, la ora 22.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )