Libnet.ro
UNICEF

00:07

MAE: Pozitia presedintelui Vladimir Putin privind scutul antiracheta ar putea fi interpretata ca o amenintare la adresa securitatii regionale

Adevărul Adevărul,
MAE: Pozitia presedintelui Vladimir Putin privind scutul antiracheta ar putea fi interpretata ca o amenintare la adresa securitatii regionale

Ministerul roman al Afacerilor Externe considera ca afirmatiile presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, in legatura cu scutul antiracheta din Romania pot fi interpretate ca o amenintare la adresa securitatii regiunii, Putin ignorand caracterul pur defensiv al scutului si conformitatea lui cu Carta ONU. continuă pe Adevărul

MAE: Pozitia presedintelui Putin ar putea fi interpretata ca o amenintare la adresa securitatii regionale

Ministerul Afacerilor Externe considera ca afirmatiile presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, in legatura cu scutul antiracheta din Romania pot fi interpretate ca o amenintare la adresa securitatii regiunii, Putin ignorand caracterul pur defensiv al.

Cum raspunde MAE amenintarilor lui Vladimir Putin la adresa Romaniei

Ministerul Afacerilor Externe face prezizari importante cu privire la declaratiile lui Vladimir Putin referitoare la sistemul antiracheta din Romania, de la Deveselu. Presedintele rus a afirmat ca Roma.

Basescu: Putin se coboara la nivel de propagandist; scutul antiracheta descurajeaza agresivitatea posibila a Rusiei

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, sambata, ca declaratia presedintelui rus Vladimir Putin legata de faptul ca Romania si Polonia ar putea ajunge in raza de actiune a rachetelor rusesti din cauza scutului antiracheta il coboara la nivel de simplu propagandist intrucat afirmatia este destinata populatiei, nu decidentilor politici de la Bucuresti.

Presedintele Vladimir Putin ameninta Romania: V-ati putea afla in raza de actiune a rachetelor rusesti (VIDEO)

Presedintele rus ameninta Romania. Vladimir Putin sustine ca scutul antiracheta de la Deveselu este o amenintare directa la adresa securitatii Rusiei. in aceste conditii, tara noastra s-ar.

Traian Basescu, despre amenintarile lui Vladimir Putin: De ce o fi tinut sa coboare la nivelul unui propagandist?

Traian Basescu a comentat, sambata, pe Facebook, declaratiile presedintelui rus Vladimir Putin potrivit carora Romania si Polonia s-ar putea afla in raza de actiune a rachetelor ruse, deoarece.

Vladimir Putin, in vizita la comunitatea religioasa de pe Muntele Athos

Presedintele rus Vladimir Putin isi incheie astazi vizita de doua zile in Grecia printr-o deplasare la comunitatea religioasa de pe muntele Athos, in nordul Greciei, unul dintre cele mai inalte repere ale religiei ortodoxe comune celor doua tari, relateaza AFP.

Vladimir Putin, in vizita la Muntele Athos, alaturi de Patriarhul Kiril VIDEO

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, isi incheie sambata vizita de doua zile in Grecia printr-o deplasare la comunitatea religioasa de pe Muntele Athos, in nordul Greciei, unul dintre cele mai inalte repere ale religiei ortodoxe comune celor doua tari, relateaza agentia Belga, preluata de dhnet. be.

Reuters: Vladimir Putin ameninta Romania si Polonia ca s-ar putea gasi in raza de actiune a rachetelor rusesti

Presedintele rus Vladimir Putin a oferit o declaratie agresiva la adresa Romaniei, in problema scutului anti-racheta de la Deveselu. Liderul de la Kremlin a amenintat ca tara noastra si Polonia s-ar putea afla in raza de actiune a rachetelor rusesti, relateaza Reuters.

Vladimir Putin: Noi nu credem ca exista probleme irezolvabile in relatiile pe care le avem cu UE

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin a declarat ca nu exista probleme irezolvabile in relatiile UE-Rusia, potrivit Tass. Noi nu credem ca exista probleme irezolvabile in relatiile pe care le.

Scutul antiracheta si armele viitorului

Sistemul antiracheta de la Deveselu este doar una dintre capabilitatile necesare unei descurajari moderne, de secol XXI. Iata un subiect central pe agenda summitului NATO de la Varsovia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )