Libnet.ro
UNICEF

17:00

Traian Basescu, despre amenintarile lui Vladimir Putin: De ce o fi tinut sa coboare la nivelul unui propagandist?

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, despre amenintarile lui Vladimir Putin: De ce o fi tinut sa coboare la nivelul unui propagandist?

Traian Basescu a comentat, sambata, pe Facebook, declaratiile presedintelui rus Vladimir Putin potrivit carora Romania si Polonia s-ar putea afla in raza de actiune a rachetelor ruse, deoarece. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre moartea lui Dan Condrea: Stiu foarte bine cum lucreaza serviciile, te pot compromite, dar nu sa mearga la abordari de tip mafiot

Intr-o conferinta de presa avuta la Suceava, fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre moartea patronului de la Hexi Pharma, Dan Condrea. El a spus ca dupa parerea sa, serviciile secrete nu ar fi implicate in niciun fel in decesul lui Condrea.

Traian Basescu, despre SRI: Sa nu incerci sa le patrunzi tainele, ca pierzi multa vreme si te vor minti

In interiorul Serviciului Roman de Informatii SRI) sunt si ofiteri corupti si cazuri de conflicte de interese, a declarat fostul sef al statului Traian Basescu, vineri seara, la Romania TV. Tototdata, el a mai sustinut ca detine probe care arata ca ofiterii SRI l-ar fi mintit pe vremea cand detinea functia de presedinte.

Ce spune Traian Basescu despre o posibila suspendare a lui Klaus Iohannis

Liderul PMP Traian Basescu a declarat, joi, la Buzau, ca o suspendare a presedintelui Klaus Iohannis ar fi o prostie, un obtuzism fara limite, sustinand ca nu crede ca in Romania se va mai intampla vreodata asa ceva, pentru ca, usor, usor, partidele incep sa inteleaga rolul sefului statului in momente de criza.

Traian Basescu, dezvaluiri socante despre jocurile de putere din interiorul SRI: Tainele serviciilor secrete nu o sa le afli niciodata, si daca esti 20 de ani presedinte (VIDEO)

Declaratii socante ale fostului presedinte Traian Basescu despre Serviciul Roman de Informatii. Acesta sustine ca in interiorul SRI s-ar afla si ofiteri corupti, dar si cazuri de conflict de.

Cazul Condrea. Traian Basescu, declaratii terifiante despre servicii

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, la Suceava, despre moartea lui Dan Condrea, ca exclude implicarea vreunui serviciu romanesc, in conditiile in care acestea te pot.

Basescu, despre o eventuala suspendare a lui Iohannis: Exclus. Nu cred in povestea asta. Guvernele sunt insa mult mai fragile

Traian Basescu, a declarat, joi, la Ploiesti, in ceea ce priveste o eventuala incercare de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, asa cum declara copresedintele PNL Alina Gorghiu, ca exclude.

Ce spune Basescu despre o eventuala suspendare a lui Klaus Iohannis

Presedintele PMP, Traian Basescu, a catalogat joi, la Buzau, drept o prostie, un optuzism fara limite o eventuala tentativa de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, subliniind ca usor-usor, partidele incep sa inteleaga rolul presedintelui in momente de criza.

Basescu, despre moartea lui Condrea: Serviciile secrete te pot compromite, te pot ajuta sa ai un dosar, dar nu sa mearga la abordari de tip mafiot

Fosutl presedinte Traian Basescu nu crede ca serviciile secrete au avut vreo legatura cu moartea patronului Hexi Pharma Dan Condrea, aratand ca te pot compromite, te pot ajuta cu un dosar, dar nu au abordari mafiote.

Basescu, despre moartea lui Dan Condrea: Exclus ca vreun serviciu romanesc sa se ocupe cu asa ceva. Stiu foarte bine cum lucreaza serviciile. Te pot compromite, te pot ajuta sa ai un dosar, dar nu sa mearga la abordari de tip mafiot

Serviciile secrete te pot compromite, te pot ajuta sa ai un dosar, dar nu sa mearga la abordari de tip mafiot, a declarat miercuri fostul presedinte Traian Basescu, referindu-se la moartea patronului He.

Vladimir Putin, in vizita la comunitatea religioasa de pe Muntele Athos

Presedintele rus Vladimir Putin isi incheie astazi vizita de doua zile in Grecia printr-o deplasare la comunitatea religioasa de pe muntele Athos, in nordul Greciei, unul dintre cele mai inalte repere ale religiei ortodoxe comune celor doua tari, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )