Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE, precizari de ultima ora despre accidentul din Germania in care au fost implicati mai multi romani

B1 B1,
MAE, precizari de ultima ora despre accidentul din Germania in care au fost implicati mai multi romani

Ministerul roman al Afacerilor Externe transmite ca Ambasada Romaniei la Berlin urmareste indeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs in apropierea localitatii Clappen si in care ar fi fost. continuă pe B1

MAE, precizari despre accidentul din Austria

Ministerul Afacerilor Externe a facut precizari despre starea victimelor accidentului din Austria. Ambasada Romaniei la Viena are in atentie accidentul rutier produs in apropierea orasului Sankt Polten, in.

Ministrul Eugen Teodorovici, precizari de ULTIMA ORA despre amnistia fiscala: Ce spune despre datoriile colegilor de partid

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici sustine ca prin controversata amnistie fiscala nu se vor sterge datoriile colegilor sai de partid. Trebuie sa plateasca ce au de platit pentru ca nu se vor s.

Viorica Dancila, ANUNT de ULTIMA ORA despre spitalele regionale de la Iasi, Cluj si Craiova

Premierul Viorica Dancila a vorbit, luni seara, despre spitalele regionale de la Iasi si Cluj. Ea a precizat ca documentatia necesara acestor unitati spitalicesti va fi depusa la Bruxelles in luna august,.

Ministrul Finantelor, date de ultima ora despre amnistia fiscala: Nu sterg datorii ale colegilor mei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, desprebilantul in privinta finantelor din ultimele sase luni de guvernare. Banul tarii poate fi gestionat.

Tensiuni in coalitia de guvernare? ALDE vine cu precizari de ultima ora

Dupa ce in ultima perioada au aparut numeroase tensiuni privind o posibila ruptura iminenta in cadrul coalitiei guvernamentele, generate si de anumite declaratii publice ale parlamentarilor ALDE, partidul.

ATAC ATMAT LA TORONTO! MAE, precizare de ULTIM MOMENT despre romanii din Canada

Ministerul Afacerilor Externe face primele precizari in cadrul atacului armat de la Toronto. MAE precuizeaza ca nimeni nu a cerut, pana in prezent, asistenta consulara in legatura cu atacul din.

ATAC ARMAT LA TORONTO! MAE, precizare de ULTIM MOMENT despre romanii din Canada

Ministerul Afacerilor Externe face primele precizari in cadrul atacului armat de la Toronto. MAE precuizeaza ca nimeni nu a cerut, pana in prezent, asistenta consulara in legatura cu atacul din.

Extindere pe piata bancara din Germania

TBI Bank, institutie bancara care opereaza in Romania si Bulgaria, parte a grupului international de credite de consum 4Finance inregistrat in Luxemburg, anunta extinderea operatiunilor in Europa de Vest prin lansarea depozitelor online pe piata din Germania, in parteneriat cu compania fintech Raisin, conform comunicatului remis redactiei.

Raed Arafat, mesaj de ultima ora: Vremea ne face surprize majore. Peste 40 de echipaje de urgenta pe litoral

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, despre interventiile in situatii de urgenta pe litoral, dar si in cazul dezastrelor provocate de ploile abundente din.

Avertizare de ultima ora de la hidrologi. Sunt vizate judete din sudul tarii

Hidrologii au instituit, sambata, un Cod galben de inundatii valabil pana la ora 21:00 pe rauri mici din judetele Prahova, Dambovia, Ialomita, Buzau si Braila. Ca urmare a precipitatiilor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )