Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE, precizari de ULTIMA ORA despre situatia romanilor din Grecia

B1 B1,
MAE, precizari de ULTIMA ORA despre situatia romanilor din Grecia

Ministerul roman al Afacerilor Externe face noi precizari cu privire la situatia cetatenilor romani din Grecia, tara care se confrunta cu incendii devastatoare in ultimele zile. Potrivit unui comunicat. continuă pe B1

MAE, anunt de ULTIMA ORA despre INCENDIILE devastatoare din Grecia: Nu au fost inregistrate solicitari de asistenta

Ambasada Romaniei la Atena are in atentie evenimentele legate de incendiile produse in Grecia si incearca sa afle daca sunt romani printre persoanele afectate, pana in prezent nefiind inregistrate.

MAE, precizari de ultima ora despre accidentul din Germania in care au fost implicati mai multi romani

Ministerul roman al Afacerilor Externe transmite ca Ambasada Romaniei la Berlin urmareste indeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs in apropierea localitatii Clappen si in care ar fi fost.

Liviu Dragnea, despre protestul romanilor din diaspora: Nu vor fi un milion

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a afirmat ca nici el si nici PSD nu-i opresc pe cei care au anuntat organizarea pe 10 august a unui miting al romanilor din Diaspora, dar a opinat ca nu va fi un miting de un milion de persoane asa cum s-a transmis,.

Ministrul Eugen Teodorovici, precizari de ULTIMA ORA despre amnistia fiscala: Ce spune despre datoriile colegilor de partid

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici sustine ca prin controversata amnistie fiscala nu se vor sterge datoriile colegilor sai de partid. Trebuie sa plateasca ce au de platit pentru ca nu se vor s.

Viorica Dancila, ANUNT de ULTIMA ORA despre spitalele regionale de la Iasi, Cluj si Craiova

Premierul Viorica Dancila a vorbit, luni seara, despre spitalele regionale de la Iasi si Cluj. Ea a precizat ca documentatia necesara acestor unitati spitalicesti va fi depusa la Bruxelles in luna august,.

Ministrul Finantelor, date de ultima ora despre amnistia fiscala: Nu sterg datorii ale colegilor mei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, desprebilantul in privinta finantelor din ultimele sase luni de guvernare. Banul tarii poate fi gestionat.

Sorina Pintea, ANUNT de ULTIMA ORA despre infectiile intraspitalicesti: Prefer sa fiu PUSA la ZID pentru ca RECUNOSC, decat pentru ca s-a intamplat ceva

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca urmeaza sa fie infiintat un comitet interministerial privind combaterea infectiilor in spitale. Pe transparenta decizionala, la Ministerul.

Tensiuni in coalitia de guvernare? ALDE vine cu precizari de ultima ora

Dupa ce in ultima perioada au aparut numeroase tensiuni privind o posibila ruptura iminenta in cadrul coalitiei guvernamentele, generate si de anumite declaratii publice ale parlamentarilor ALDE, partidul.

Ce se intampla cu PENSIILE romanilor din toamna. Guvernul a facut ANUNTUL OFICIAL

Premierul Viorica Dancila a vorbit, luni seara, despre situatia din sistemul public de pensii. Prim-ministrul a afirmat ca, in urma adoptarii Legii pensiilor, care va fi pusa in dezbatere publica, nu vor.

Dragnea, despre mitingul romnilor din Diaspora: Eu nu-i opresc, nu vor fi un milion

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca nici el si nici PSD nu-i opresc pe cei care au anuntat organizarea pe 10 august a unui miting al romanilor din Diaspora sa-l desfasoare, dar a opinat ca nu va fi un miting de un milion de persoane asa cum s-a transmis, relateaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )